VULETIĆ SE NA ISPITIVANJU PRAVIO BLESAV! Otkrivamo šta je bivši čelnik Partizana rekao na saslušanju u SBPOK!

Autor: Republika

Hronika

26.05.2021

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić se tokom saslušanja u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala pravio blesav i svu odgovornost prebacio na predsednika kluba Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazuru.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
KISEO OSMEH POSLE SASLUŠANJA Vladimir Vuletić

Nekadašnji čelnik FK Partizan Vladimir Vuletić danas je saslušan u SBPOK u svojstvu građanina u vezi sa poslovanjem, odnosno zloupotrebama u tom klubu.

Portal Republika otkriva šta je bivši potpredsednik kluba iz Humske rekao inspektorima tokom ispitivanja. Vuletić se pravio nevin kao francuska sobarica i svu odgovornost prebacio na predsednika Partizana Milorada Vučelića i generalnog direktora Mioša Vazuru, sa kojima je inače prethodno godinama sarađivao i bili su mu dobri.

Takođe, kada mu je postavljeno pitanje o poznanstvu sa navijačima, konkretno sa okorelim kriminalcem Veljkom Belivukom, kojeg je inače nazivao bratom i govorio mu da ga voli, Vuletić je odgovorio da ne poznaje navijače.

Za skandaloznu izjavu tokom gostovanja u jednoj skaradnoj emisiji na tv Nova, kada je želeo da bude duhovit pa je govorio da jede ćevape od Goksija, inače navijača Partizana za kojeg se sumnja da je ubijen u kući smrti Velje Nevolje u Ritopeku, Vuletić je rekao da nije mislio ništa loše i da smatra da to nije uvredljivo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading