POLICIJA SPREČILA MUŠKARCA DA SEBI ODUZME ŽIVOT! Drama na Mostu Slobode u Novom Sadu

Autor:

Hronika

25.05.2021

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama odvila se danas na Mostu slobode u Novom Sadu. Nepoznati muškarac srednjih godina pretio je da će skokom sa mosta sebi oduzeti život. U ovoj nameri prekinuli su ga pripadnici policije, koji su uspeli da ga bezbedno vrate na pešačku stazu. Na terenu je bilo više policijskih patrola, piše NS uživo.

RepublikaFoto: printskrin/NS Uživo
Policija sprečila muškarca da skoči sa mosta

Brzom reakcijom pripadnika ministarstva unutrašnjih poslova, izbegnuta je tragedija. Na očigled mnogobrojnih učesnika u saobraćaju, koji su se u tom momentu nalazili na Mostu slobode, muškarac srednjih godina, popeo se na zaštitnu ogradu u nameri da okonča svoj život. Policajci koji su prvi stigli na teren iskoristili su trenutak nepažnje i nesretnog čoveka vratili na bezbedno.

Prema rečima portparola Hitne pomoći dr Zorana Krulja, ekipa ove službe izašla je na intervenciju u 12 časova i 11 minuta. Muškarac je zbrinut i trenutno se nalazi na psihijatrijskom odeljenju Kliničkog centra Vojvodine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading