(FOTO, VIDEO) BIVŠA MINISTARKA I NJEN SUPRUG OSTALI BEZ PARA ZA LETOVANJE! Ranko Dejanović o haosu koji je zatekao u stanu posle pljačke!

Autor: Republika

Hronika

24.05.2021

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodični stan bivše ministarke Slavice Đukić Dejanović u Beogradu je opljačkan, a lopovi su u njega ušli bez obijanja, jer su, kako sumnja policija, imali ključ od stana.

RepublikaFoto: Telegraf/NemanjaPancic

Stan je opljačkan tokom vikenda, dok je bivša ministarka sa suprugom Rankom bila u Kragujevcu, a kako je gospodin Dejanović potvrdio za Republiku, iz stana je odneto 4.000 evra.

- Ja sam hteo da te pare uložimo na selo, ali je žena rekla ne, to je za odmor - rekao je suprug Slavice Đukić Dejanović i rekao da se ne nada da će im taj novac biti vraćen.

 

 

- Možda će policija i da nađe lopova, ali od para nema ništa - rekao je on. 

 

Inače, bivša ministarka je ranije objasnila da je pljačku jutros prijavio njen suprug i da je policija došla, uzela otiske i napravila uviđaj.

Ne znamo kada se tačno upad dogodio. Mi smo u petak uveče, kada sam završila sa poslom, krenuli u Kragujevac. Jutros smo doputovali, ali sam ja pravo otišla na posao, pa nisam zatekla taj haos. Suprug je sve to zatekao i odmah pozvao policiju - ispričala je ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
moravka

24.05.2021 14:20

Pod hitno da se skupi donacija da Slavica moze da ide na odmor:((