(VIDEO) CIRKUS NA SUĐENJU BIVŠEM ZEMUNCU! Kalinić ne zamera Simoviću što je hteo da ga ubije! PRESUDIĆE NJEMU NJEGOVA ĆIĆOLINA!

Autor:

Hronika

24.05.2021

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivsi saradnici i prijatelji, nekadašnji pripadnici Zemunskog klana, a danas zakleti neprijatelji Miloš Simović i Sretko Kalinić nasli su danas "oči u oči" posle duže vremena na suđenju Simoviću za pokušaj ubistva Kalinića u Zagrebu 2010.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen, youtube.com/printscreen

Obojici su u tokom suđenja bile sve vreme vezane ruke i noge.

- Ne zanima me ovaj slučaj i ne teretim optuženog jer njega čeka surova kazna njegove Ćićoline koja će ga psihički maltretirati i ubiti - rekao je Kalinić koji je sve vreme u sudnici pravio cirkus.

 
Kalinić je tvrdio i da mu je načelnik Službe obezbeđenja u zatvoru Zabela, kojeg je sve vreme bez obzira na upozorenje sidije zvao "napaljeni čmarić" zabranio da svedoči protiv Simovića.

Takođe je tvrdio da je nasilno doveden danas pred sud.

 
- Ovo je smešno i čist debilizam. Hteo sam da otkažem suđenje, ali mi nisu dali da telefoniram. Obukli su mi na silu tuđu uniformu - rekao je Kalinić.

Nisu u zavadi

Oštećeni je na početku nasmejao prisutne kada se izjašnjavao u kakvom je odnosu sa okrivljenim.

- Pa nismo u zavadi, nismo. Dobri smo- rekao je Sretko Kalinić.

U više navrata bivši "Zemunac" je tvrdio da slabije čuje te su mu dozvolili da opkoljen stražarima stoji ispred sudije.

- Ja bih želeo da kažem da je tužilac Nenad Stefanović rekao neistinu gostujući na tv Prva 20. februara kada je kazao da sam priznao ubistvo Ninoslava Kontantinovića. Ja nisam to ni izjavio niti uradio. Takođe, nisam ubio ni Cvetka Simića, niti Milana Jurišića zvanog Jure. Nijednog nisam ubio i nemam ništa sa njihovim ubistvima - rekao je on.

Kada je Kalinić objašnjavao zašto u postupku govori o odnosu sa načelnikom službe obezbeđenja u zatvoru, Simović se pobunio.

- Nije istina da sam podmitio načelnika i da sam zato povlašćen. Kalinić govori stvari koje nemaju veze sa slučajem i time da li sam ja kriv. Ne želim da učestvujem u cirkusu ovom. Nikome nisam pretio od 2003. i da želim to ne bi bilo moguće jer sam u posebnom odeljenju gde se snima svaka reč i sud obaveštava - kazao je Simović. 

Iznošenje završnih reči zakazano je za 13. jul i Kalinić se uprkos svemu što je danas izjavio izjasnio da želi da prisustvuje pretresu.

- Pozovite me da se vozikamo malo - rekao je Kalinić smejući se.

Zašto su se sukobili Kalinić i Simović pročitajte ovde.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading