PRIVEDENO 129 HULIGANA OD KOJIH JE 17 MALOLETNIKA! Epilog sinoćnjeg napada u "Beton hali"! VULIN BESAN!

Autor: Republika

Hronika

23.05.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sinoćnih nereda koji su se desili na prostoru "Beton hale", policija je privela 112 punoletnih izgrednika i 17 maloletnih izgrednika.

RepublikaFoto: E-stok

- Svi su predati nadležnim tužiocima i oni su dalje odlučivali o kvalifikaciji onoga što su uradili - izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin o sinoćnoj tuči huligana u "Beton hali". 

Ministar Vulin je poručio da je Beograd siguran grad, da će svaki građanin biti bezbedan i zaštićen i podvukao da Ministarstvo unutrašnjih poslova neće dozvoliti da najgori vladaju ovim gradom. 

- Ministarstvo unutrašnjih poslova nikada neće dozvoliti da najgori vladaju ovim gradom. Beograd je siguran grad, Beograd je bezbedan grad i svi koji su u njemu zaslužuju da se tako i osećaju. Zahvaljujem se Policijskoj upravi za grad Beograd, načelinku Miliću, zahvaljujem se Policijskoj brigadi, Žandarmeriji, Odeljenju za javni red i mir i svima onima koji su sinoć dali sve od sebe da se šteta smanji, a da se izgrednici pohvataju i da građani budu zaštićeni - istakao je ministar Vulin.

RepublikaFoto: E-stok

Ministar se zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je tokom sinoćne akcije pripadnicima policije dao nemerljivu podršku.

Vulin je posebno naglasio da ono što se sinoć desilo u "Beton hali", više se neće ponoviti dok je on na čelu Ministarstva. 

- Predsednik Aleksandar Vučić nam je dao nemerljivu podršku insistirajući na tome da se zakon mora primenjivati i da zakon mora da važi za sve. Svi građani Beograda će uvek biti zaštićeni i sigurni. Ovo što se desilo u Beton hali nikada se više neće ponoviti. Nije to bio nikakav obračun navijača, to je bio ološ, to su bili huligani koji su ugrozili zdravlje, bezbednost i život, ološ koji je tukao devojke, koji je razbijao inventar, koji je od jednog lepog i divnog povoda, proslave osvajanja pete uzastopne titule Crvene Zvezde, napravio nešto čega se svi stidimo. Ovo se više neće ponoviti, Beograd je bezbedan grad - poručio je ministar Aleksandar Vulin. 

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić sinoć su bili na prostoru "Beton hale" i pružali pomoć i podršku svim pripadnicima policije koji su učestvovali u akciji hapšenja huligana.

Više o motivima ovog napada pročitajte ovde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading