HTELI DA MU UKRADU 5 MILIONA EVRA! Čumeta bivša žena uz pomoć Dijane Hrkalović i Velje Nevolje gurnula u zatvor!

Autor: Republika

Hronika

22.05.2021

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubiša Buha Čume (56), prvi srpski svedok-saradnik u procesu za ubistvo Zorana Đinđića, poručio je preko advokata da je Dijana Hrkalović (34), bivša državna sekretarka MUP, osmislila plan da ga opljačkaju Veljko Belivuk (36) zvani Velja Nevolja i Marko Miljković (30).

RepublikaFoto: facebook.com/Legende devedesetih
Ljubiša Buha sa bivšom Ivanom Tulović

Iz Buhinog advokatskog tima navode da je Buha prijavio Belivuka i Miljkovića da su pokušali da mu obiju sef u kući dok je bio u zatvoru, zajedno sa njegovom bivšom ženom Ivanom Tulović i njenim tadašnjim ljubavnikom Borisom Karapandžićem.

- Ona je kolovođa svega. Ivana je preko Hrkalovićke i tužioca smestila Čumeta u zatvor. Čim je uhapšen, ona je pokušala da iseče njegov sef da bi uzeli pet miliona evra koje nisu našli. To je prijavljeno Trećem tužilaštvu, koje se izrugivalo s predmetom. Taj predmet do danas nije rešen, što je protiv zakona. Dok je Buha bio u kućnom pritvoru, Ivana ga je ucenjivala za tri miliona evra i pretila da će, ukoliko to ne uradi, izneti neistine o njemu. To je, takođe, prijavljeno tužilaštvu, koje se oglušilo o to - prenose Buhine reči njegovi zastupnici, a piše Objektiv.

Pošto nije uspela u svojim namerama, Ivana Tulović je sazvala konferenciju, na kojoj je optužila bivšeg supruga za razna krivična dela.

- Dva dana pred konferenciju,naš klijent je prijavio tužiocu, kome je dostavljena Ivanina pisana izjava, da ga neće ucenjivati ako joj da 1.000.000 evra, uz dostavljene transkripte razgovora. Međutim, tužilac Trećeg javnog tužilaštva je tu prijavu odbacio, navodeći da je nismo predali iako imamo potvrdu da jesmo. Naš klijent i dalje tvrdi da je uhapšen privatno od Ivane Tulović, Hrkalovićke i tužioca - ističe Buhin advokatski tim.

SUDI JOJ SE ZA LAŽNE OPTUŽBE

RepublikaFoto: Facebook.com/printscreen
Ivana sa Karapandžićem

Inače, o ljubavnoj vezi Ivane Tulović i Karapandžića svedoče i fotografije sa društvenih mreža, na kojima nisu krili svoju ljubav.

Čumetova bivša supruga fotografisala se u majici Partizanove navijačke grupe "Principi", u kojoj su Belivuk, Miljković i Karapandžić "vedrili i oblačili".

Na majicama je pisalo "Igrajmo tango smrti" i "Jug stoji, nikog se ne boji. Vladamo".

Ivana Tulović se tereti da je iznela niz lažnih optužbi protiv Čumeta u predmetu "ukradeni ferari", na osnovu kojih je on u decembru 2017. pravosnažno osuđen na dve godine i osam meseci zatvora. Ukoliko se i sudski potvrdi da ga je lažno teretila, dovode se u pitanje validnost i zasnovanost takve presude, pa bi Buha zakonski imao pravo čak i da tuži državu i traži odštetu.

RepublikaFoto: Facebook.com/printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading