Graničari pronašli skoro 37 kila marihuane ispod sedišta automobila, a onda su digli HAUBU i videli nešto što će vozaču UVEĆATI KAZNU!

Autor:

Hronika

21.05.2021

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, zaplenili su 36,7 kilograma marihuane i tom prilikom uhapsili S. G. (1996) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Policija je na Graničnom prelazu Batrovci prilikom kontrole automobila marke "mercedes" kojim je upravljao S. G, u specijalno izrađenim bunkerima ispod vozačevog i suvozačevog sedišta pronašla marihuanu spakovanu u 73 paketa.

Takođe, proverama je utvrđeno da se brojevi na šasiji i saobraćajnoj dozvoli vozila kojim je osumnjičeni upravljao ne poklapaju, zbog čega će protiv njega biti podneta krivična prijava za krivično delo posebni slučajevi falsifikovanja.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading