(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ČOVEKA IZ BORČE BRUTALNO PREBIJAJU TROJICA U NJEGOVOJ TERATANI! Pre toga ga prevarali za auto!

Autor: Republika

Hronika

16.05.2021

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravična tuča dogodila se u petak u jednoj teretani u Borči, kada je nešto posle 17 sati napadnut vlasnik Nikola Restak i to u trenutku kada se nalazio ispod glomazne sprave za vežbanje i naočigled korisnika.

RepublikaFoto: printskrin/youtube

Njemu su prišla trojica muškaraca, a jednog od njih Nikola je navodno prepoznao kao M. L. i tvrdi da je reč o čoveku koji u Borči predstavlja "strah i trepet".

Na snimku se vide muškarci koji su upali u teretani, sustigli Nikolu i počeli su da ga udaraju po celom telu, uključujući i glavu. Jedna osoba uzalud je pokušavala da ih razdvoji.

Prethodno se jasno vidi kako trojica muškaraca razgovaraju i koškaju se sa Nikolom, pri čemu ga je jedan od njih udario u nos. Brutalno udaranje kreće tek pošto je on pokušao da se odbrani, a oni ga potom sustižu kada počinje da im izmiče.

Cela drama odigrala se ispod jedne od sprava, a tuča je bila brutalna, jer je Restak bio oboren na zemlju i udaran sa svih strana.

Kako je Restak rekao za Blic, on je zadobio prelome noge i nosa, veliki broj modrica po telu i oporavlja se.

Kako je kazao, odlučio je da podeli video snimke i slike kako bi ukazao na nepravdu koja mu je počinjena.

Šta je prethodilo incidentu?

Kako je Restak objasnio, prošlog ponedeljka došao je u verbalni sukob sa svojim komšijom N. B.

Tada je intervenisala, kaže, i policija, ali se sve završilo na verbalnom sukobu.

- Mi smo se porečkali oko automobila. Kada sam kupovao auto, rekao mi je da je urađen veliki servis, a kada sam mu isplatio novac i rekao "Znači, ja sada ne treba ništa da radim", rekao je da ipak treba... To se završilo pretnjama da će doći i zapaliti mi automobil. Ali, napominjem, na tome se završilo - kazao je Restak.

Tuču koja je usledila pet dana potom, Restak povezuje sa N. B.

Naime, on je prepoznao jednog od napadača kao M. L. iako ne može da dokaže vezu N. B. sa napadom, tvrdi da je batinaš spomenuo njegovo ime.

- M. L. je njega konkretno spomenuo. I nema nijedan drugi razlog, jer ja nikome ništa nisam dužan, dinara jednog u životu. Ne mogu da verujem da se to desilo. M. L. je u Borči strah i trepet. Kada smo bili u policiji on mi se unosio u facu. Sada se plašim za svoj život. Dosta mi je njegove tiranije, koji nikome ništa u Borči ne plaća, sve ide na strah i to niko ne sme da kaže, on pekaru ništa ne plaća i dosta mi je više toga - priča Restak.

Međutim, nakon tuče, tvrdi, nije odmah medicinski zbrinut. Iskoristio je priliku da ode do stana (koji je odmah iza teretane) kako bi se presvukao i očistio krv.

- Na izlazu sam sreo tog N. B. i video sam da ima čekić, pa sam ja iz kola izvadio nož. Međutim, bili smo na distanci i ništa se nije dogodilo. U policiji su samo meni stavili lisice... - dodaje Restak.

Nakon toga usledilo je saslušanje u policiji i Restak tek nakon svega toga, tokom noći obavlja preglede u bolnicama (za šta nam je poslao medicinsku dokumentaciju).

Šta se vidi iz medicinske dokumentacije:

- Uganuće i istegnuće vratnog dela kičme

- Nagnječenje slabine i karlice

- Prelom skočnog zgloba

- Druge povrede ruke i šake

- Bol u predelu trećeg prsta i ramena desno

- otok skočnog zgloba, hematom, bol

- Frakture nosnih kostiju

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading