EKSKLUZIVNI SNIMCI IZ KUĆE STRAVE U RITOPEKU! Ovde su mleli ljude u ćevape i slali Zviceru (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

14.05.2021

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom gostovanja predsednika Srbije na TV Prva ekskluzivno su prikazani snimci iz kuće smrti u Ritopeku.

Foto: printscreen/TV Prva
Tekst potpisa

Znam da su mučili, klali i mleli ljude u velikim industrijskim mašinama za mlevenje mesa. Na jednom mestu je jedan navijač Crvene zvezde, na drugom drugi navijač Crvene zvezde, ali uglavnom su žrtve bili navijači Partizana, ali ne zbog navijanja, već zbog prljavih poslova kojima su se bavili - rekao je Vučić i dodao: 

-  Kada su prvi put ušli u kuću videli su pravi potporni zid. NJihova strategija odbrane u ovom trenutku je u tome da kažu "našli ste DNK, ali mi nismo to uradili". Tužilac neće da otkriva sve. Odavde su Zviceru slali ćevape, kada se on iznervira i kaže da od nekoga želi da vidi ćevape, odavde su mu slali. To je industrijska mašina, tu su stavljali isečene delove. Ranije su delove nosili u novu kuću, čiju smo lokaciju otkrili, pa su bacali ribama da pojedu, pa su krečili te prostorije. Imali su i druge štek stanove, čak i u jednoj ambasadi. Jedan od tih koljača je slao ćevape od ljudi Zviceru. Tek ćemo o kriminalu u Srbiji pričati na SB UN.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading