SRPKINJA (36) UBIJENA U BEČU: Suzanino telo pronađeno u stanu, SMRT POD VELOM MISTERIJE!

Autor: Republika

Hronika

13.05.2021

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bečka policija otvorila je istragu ubistva Trsteničanke Suzane S.(36), čije je telo nađeno u sredu u stanu u Kaiserebertdorfer Strasse u Beču, a prema nezvaničnim saznanjima obdukcija bi trebalo da bude obavljena sutra. Nakon rezultata obdukcije biće poznato više detalja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Prema pisanjima lista “Kronen Zeitung”, 36. godišnja žena pronađena je mrtva u stanu u Simeringu, a osumnjičeni je suprug žrtve, N. S. (44), koji je uhapšen. Prema informacijama ovog lista, suprug je zatečen u stanu, a telo mlade žene otkrila je u služba hitne pomoći. Prethodno je, kako pišu mediji, N. S. sa balkona zatražio pomoć.

Prema informacijama policijskih zvaničnika, N. S. se do sada nije pojavljivao u kontekstima nasilja, ne isključuje se ni učešće treće strane, istraga je tek na samom početku. Tačan uzrok smrti još uvek se istražuje, ali kako se dodaje u jednom od tekstova, na vratu žrtve nađeni su tragovi davljenja, a registrovane su i povrede glave, prenose Novosti.

Komšije bračnog para su u šoku. Znaju ih kao prijateljski nastrojene, ljubazne ljude. Jedan od komšija, Ibrahim B. izjavio je za “Kronen Zeitung” da je reč o vrlo finoj porodici. Tokom epidemije, doživeli su tragediju. Roditelji N.S.preminuli su od korone.

- Roditelji su nedavno preminuli jedan za drugim - ispričao je između ostalog novinarima komšija Ibrahim B.

Kako se saznaje, Suzana S. bila je i profesionalno uspešna: radila je u arhitektonskom birou. Šta se dogodilo u sredu uveče u ulici „Kaiserebertdorfer Strasse“ iza vrata porodičnog apartmana, predmet je istrage, precizira list. Od početka godine, 11 žena nasilno su ubili njihovi partneri u Austriji. 

Suprug je u međuvremenu pušten na slobodu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading