(FOTO) UBIJENI MARKUŠ DRUŽIO SE SA PEKOVIĆEM I DARKOM LAZIĆEM!

Autor: Republika

Hronika

25.11.2017

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Markuš (29), koji je u petak uveče oko 21.30 časova ubijen u klasičnoj saćekuši u Novom Sadu, vodio je lud noćni život.

Foto: facebook.com/Marko Markus
Marko Markuš

Na brojnim fotografijama na njegovom Fejsbuku, on je go do pojasa i uživa u kafanskoj muzici. Takođe, vozio je i brojne luksuzne automobile.

Tako je na jednom od videa snimljen kako se veseli dok mu peva folk pevač Radiša Trajković Đani.

 

 

Prošle godine u martu, fotografisao se na privatnoj rođendanskoj zabavi sa pevačem Darkom Lazićem i doskorašnjim direktorom KK Partizana, Nikolom Pekovićem, koji je juče uhapšen zbog droge i oružja.

- Bio si drugar, prijatelj, brat, a najviše čovek. Srce si imao kao lav, nisi voleo nepravdu. Neka ti je laka crna zemlja, brate. Neka te anđeli čuvaju. Počivaj u miru - napisala je na Fejsbuku jedna Markova prijateljica.

Podsetimo, Markuš, sin visokog zvaničnika novosadske policije, ubijen je u pucnjavi kod hotela "Sajam", a iako je hitno prevezen u bolnicu gde su mu se lekari borili za život, podlegao je povredama.

Markuš je 2014. godine osuđen u Višem sudu u Novom Sadu na pet godina zatvora jer je nožem pokušao da ubije sugrađanina Slobodana Milutinovića na Tvrđavi, ali je pravosnažno oslobođen za to delo početkom ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading