BILA SAM BESNA I PSIHIČKI RASTROJENA! Optuženi za ubistvo devojke na pumpi ubedio bivšu da mu ne okreće leđa

Autor:

Hronika

11.05.2021

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Milošu Srebriću Flekici i Stefanu Rokviću za ubistvo Kristine Kaplanović (20) tokom oružane pljačke 25. maja 2017. na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu danas je trebalo da se nastavi svedočenjem Srebrićeve partnerke Vanje Mihajlović, no kako je ona opovrgla da više nisu u vanbračnoj zajednici mogla je da iskoristi pravo da ne govori pred sudom, što je i učinila.

RepublikaFoto: facebook.com/pixabay.com
Milošu Srebriću se sudi za ubistvo Kristine Kaplanović

Predsednica veća Marina Anđelković opomenula je Mihajlovićevu da je promenila svoj stav i da se njeno kazivanje danas bitno razlikuje od onog što je njoj rekla kada je poslednji put tražila dozvolu za posetu Srebriću za njihovo zajedničko maloletno dete. 

 

- Sećate li se da ste mi rekli da više niste u vanbračnoj zajednici, a sada govorite nešto sasvim drugo. To su ozbiljne stvari - istakla je sudija Anđelković. 

- Od 2012. godine nas dvoje smo zajedno i tako će biti i kada izađe, ako izađe iz pritvora i zato ne želim da svedočim - rekla je Mihajlović i nastavila da ubeđuje sudsko veće u istinitost svog iskaza.

- Nas dvoje najbolje znamo da li smo zajedno. Mi imamo zajedničko dete - rekla je Srebrićeva draga koja je pred suđenje obavila kratak razgovor sa njegovim advokatima i do početka ročišta bila u društvu njegov oca, kao i u samoj sudnici.

- Ali, vi ste meni tražili dozvolu da odvedete dete kod njega. Da li vi uopšte idete u posete kod njega bez deteta - pitala je sudija.

- Imala sam koronu pa sam tri meseca bila kod kuće, a najčešće idem sa detetom kod njega, ali i sama ponekad idem. Bila sam mnogo besna i ljuta kad sam vam rekla da nismo zajedno, ali mi jesmo - rekla je žena koja je optuženom rodila dete i živela sa njim do njegovog hapšenja. 

U julu završe reči

Nastavak suđenja u ovom slučaju biće održano za nedelju dana, dok je sudija odredila i iznošenje završnih reči za 8. jul. Srebrićevi branioci su zatražili da sud poništi veštačenje Dragomira Vasiljevića, stručnjaka za telekomunikacije jer se pozivaju da je nedosledno i netačno.

Međutim, sudiju ona nije uspela da ubedi da govori istinu.

- Možda mi ispričate nešto treće kad dođete opet kod mene. Ajde uneću u zaspisnik to što kažete da ste bili besni i psihički rastorojeni kad ste mi rekli da više niste u vanbračnoj zajednici - kazala je Anđelković.  

RepublikaFoto: Adelarda Popović
Stefan Rokvić sa advokatom

Srebrićeva partnerka je potom zamolila sudiju da joj dozvoli da napusti sudnicu jer mora na novi posao, pošto je prethodni izgubila. Po izlasku iz sudnice poslala je poljubac Srebriću tako što je poljubila prste i mahnula prema njemu, baš kao da se nalaze na nekom neformalnom mestu, a ne u sudnici gde odgovara za ubistvo studentkinje uz Stefana Rokvića kojem se na teret stavlja to što nije prijavio zločin, a vozio je Srebrića do mesta zločina i od njega.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading