OTKRIVAMO KO JE ZDRAVKO RADOJEVIĆ! Evo zbog čega je bio trn u oku Velji, pa je završio u kući smrti u Ritopeku!

Autor: Republika

Hronika

10.05.2021

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Radojević je, po svemu sudeći, žrtva Veljka Belivuka, koji je momka iz Koteža namamio u svoju štek kuću u Ritopeku, gde ga je zverski ubio.

RepublikaFoto: MUP Srbije, ST/Dragan Kadić, Tanjug/Rade Prelić
Dokazi u kući strave Velje Nevolje u Ritopeku
Zdravko Radojević je bio navijač Crvene zvezde i bio je uključen u posao sa prodajom droge, preciznije kokaina. Kada je Veljko Belivuk uhapšen, Republika je ekskluzivno pisala da je upravo Radojević jedna od žrtvi Velje Nevolje i njegove kriminalne organizacije.

Radojević je navodno bio blizak sa Marko Miljkovićem Maretom, Belivukovim najbližim saradnikom, koji je takođe uhapšen 4. februara. Belivuku i Miljkoviću navodno nije smetao dok je prodavao na sitno, ali je on proširio poslovanje i počeo da im "bode oči".

Isprva mu je rečeno da se ne meša u posao, i ne zalazi u njihovu teritoriju, ali se Radojević nije obazirao na upozorenja i pretnje. Belivuk i Miljković su Radojeviću tražili dio novca od zarade, što je on odbio.

Radojević je potom nestao prošle godine u Kotežu, a njegovi prijatelji su prijavili nestanak. Belivuk je u jednom trenutku, navodno, pretio porodici Radojević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading