DETALJI TRAGEDIJE KOD SENTE: Spremao se da ide kući, a onda je zabacio štap

Autor: Republika, Novosti

Hronika

09.05.2021

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnje i skoro neverovatna tragedija dogodila se u nedelju, nešto pre 19 sati, na kanalu u selu Gornji Breg, u opštini Senta, kada je nesrećnim slučajem stradao pecaroš Čaba S. (30) iz tog mesta.

RepublikaFoto: e-stock/S. NEDELJA
Foto: Ilustracija

Kada se već spremao da pođe kući, on je zabacio štap za pecanje tako da je zakačio kablove dalekovoda, a to je izazvalo strujni udar što je bilo kobno za njega.

- Nesrećni mladić nije bio sam na kanalu, bili su prisutni i članovi njegove porodice. Nesreća se dogodila kada se mladić već spremao da pođe kući sa kanala. Međutim, on je štapom zakačio kablove na kanalu Gornji Breg, kod crpne stanice i strujni udar je izazavo nesreću - prve su informacije iz Osnovnog javnog tužilaštav u Senti, koje još radi uviđaj o ovoj tragediji.

Kako smo saznali, mladić je, ipak, prevezen u bolnicu u Senti, ali je preminuo prilikom pokušaja reanimacije. U tužilaštvu u Senti kažu da obdukcija tela, najverovatnije, neće biti naložena, jer se radi o klasičnoj, tzv. zadesnoj smrti koja se dogodila nesrećnim slučajem.

Uviđaj o nesreći još je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading