(VIDEO) Novi snimak Bugarke pljačkašice koja hara Beogradom: Kad vidite šta je uradila ovoj ženi, šokiraćete se!

Autor: Republika

Hronika

07.05.2021

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beskrupulozna krađa u jednom prestoničkom tržnom centru koju su zabeležile nadzorne kamere, a čiji glavni akter je državljanka Bugarske, digao je Srbiju na noge. Sada je naša redakcija došla u posed novog šokantnog videa!

Foto: printskrin
Bugarka koja pelješi po Beogradu

Nakon brutalne krađe u Beogradu, kada je muškarcu u tržnom centru ukradeno 8.500 evra, našoj redakciji je dostavljen snimak na kojem se jasno vidi kako ista osoba pljačka ženu na trafici.

- Bugarka V. N. G. je deo dobro organizovane kriminalne grupe- tvrdi naš sagovornik.

On je prethodno za naš portal izjavio da je akterka sa video zapisa ranije bila hapšena i deportovana, a da se u Srbiju vraćala pod drugim imenom. Osim imena je promenila i boju kose, pa se tako na snimcima od prošle godine može uočiti da je bila svetlija nego sada.

Krađa sa snimka dostavljenom redakciji našeg portala, prema tvrdnjama izvora, odigrala se 2020. godine. 

- Tipovala je nesrećnu ženu u menjačnici, gde je uočila da u svoju torbu stavlja veću količinu novca i pratila je sa namerom da je opljačka.

Kao što se vidi, ona je strpljivo čekala iza njenih leđa, a onda je u torbi pokušavala da napipa i izvuče kovertu sa novcem koji je žena prethodno iznela iz menjačnice.

- Banda, čiji je deo ova Bugarka, već duži period krade po Beogradu - objašnjava naš sagovornik, koji je i sam bio njena žrtva.

RepublikaFoto: Republika

Ukrala 8.500 evra iz torbice

Nedavno je došlo do krađe u jednom beogradskom tržnom centru, a koja je podigla Srbiju na noge. Pljačkašica, za koju oštećeni tvrdi da je Bugarka koja pelješi po prestonici već duži vremenski period, nonšalantno je iz njegove torbice izvukla 8.500 evra.

- To je uradila dok mi se dete pomerilo od torbice par metara. Uzela je torbicu izvadila novac i vratila torbicu na mesto. Slučaj je prijavljen policiji i pomoću kamera su došli do taksiste koji ju je odvezao do sajma gde je sela u manji auto bele boje. Taksista je po govoru zaključio da je u pitanju državljanka Bugarske - rekao je tada pokradeni čovek.

Snimak krađe možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading