OVO SU DEČACI MONSTRUMI KOJI SU SVIREPO MUČILI STARICU U BEČEJU!

Autor: Republika

Hronika

24.11.2017

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojica dečaka iz Bečeja u četvrtak rano ujutru upali su u kuću Veronike Rico (86) u tom mestu, pokušali da je opljačkaju i brutalno je mučili, a zlostavljanje su ovekovečili i "selfijem". Ovakav zločin je svirep i za odrasle osobe, a kamoli za dečake od po 12 i 14 godina.

Foto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Policija je kao počinioce ovog dela identifikovala dvojicu dvanaestogodišnjaka N. Č. i Z. F i jednog četrnaestogodišnjaka N. B, kojem je nadležni sud u Zrenjaninu odredio tridesetodnevni pritvor i on se sumnjiči za teško ubistvo u pokušaju.

Prema rečima našeg izvora, trojica maloletnika upala su u staricinu kuću u četvrtak ujutru. Ona je u kući bila sama, a oni su pokušali da je opljačkaju.

- U kući nisu našli ništa vredno, mučili su baku, pokupili se i pobegli. Ženu su tukli drvenom motkom, nabijali joj motku usta i gušili jastukom - priča izvor za blic.rs.

Iako su vrlo mladi, oni su već poznati policiji i osumnjičeni su za četiri drske krađe. Dvanaestogodišnjaci N.Č. i Z.F. ne mogu krivično da odgovaraju i o njihovoj sudbini odlučivaće Centar za socijalni rad, dok je četrnaestogodišnji N. B. uhapšen i navodno je priznao delo.

U bečejskom Centru za socijalni rad kratko kažu da su upoznati sa incidentom u kome su učestvovali maloletnici te da zarad dalje istrage i postupka koji je u toku ne mogu da otkrivaju više informacija.

Direktor škole "Petefi Šandor" u koju idu osumnjičeni dečaci Žolt Balog Virag ne može da veruje da je tako nešto moglo uopšte da se desi.

- Upoznat sam sa slučajem, ali to naravno sve treba da se dokaže. Kao i ostala dečaci, ni osumnjičeni nisu uvek bili poslušni, ali smo imali dobru saradnju sa roditeljima i oni su dolazili redovno. Čim primetimo nešto, mi smo ih upućivali na razgovor sa psihologom i stručnim službama - rekao je Balog Virag.

Veronika Rico je nakon incidenta prevezena u Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici, ali je kasnije prebačena u Klinički centar Vojvodine u Kliniku za bolesti uha, grla i nosa.

Kako saznajemo, ona je trenutno stabilnog zdravstvenog stanja ali ima višestruke povrede lica i dijagnostika je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading