(FOTO) OVO JE GAVIN KOJI JE BRUTALNO UBIJEN NA ZVEZDARI: Amerikancu SMRSKALI GLAVU zbog 2500 dinara!

Autor: Republika

Hronika

05.05.2021

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva muškarca i jedna žena uhapšeni su juče u Beogradu zbog sumnje da su ubili Amerikanca Gavina Glima (54) na opštini Zvezdara.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Gavin Glim

Nasilnici su u noći između 3. i 4. maja, posle pijanke, nasmrt pretukli stranca u kući jednog od osumnjičenih i oteli mu 2.500 dinara. 

Kako su saopštili iz policije i Višeg tužilaštva, uhapšeni se terete za teško ubistvo. Zločin se dogodio u noći između 3. i 4. maja na Zvezdari, u naselju Bulbulder, u Ulici Veljka Dugoševića.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Kuća u kojoj je pronađen Amerikanac

- Amerikanac, koji je iz Njujorka u Srbiju došao krajem prošle godine, na Zvezdari je živeo s devojkom koja je naša državljanka. Pretučen je nasmrt u noći između ponedeljka i utorka, i to nakon svađe. Navodno je malo pre toga upoznao osumnjičene, s kojima je u jednoj udžerici pio celo veče - priča izvor i dodaje da je ubijeni stranac koji je u Srbiju došao zbog ljubavi.

Ubistvo se dogodilo u kući u kojoj živi jedan od uhapšenih Ð. V., a koji, kako navode njegove komšije, često okuplja njima nepoznato društvo s kojima pije po celu noć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading