(VIDEO) SNIMAK POKUŠAJA UBISTVA U NOVOM PAZARU: Nakon rasprave u saobraćaju zario mu nož u grudi

Autor:

Hronika

04.05.2021

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Novom Pazaru, u ulici Stevana Nemanje bb, došlo je do pokušaja ubistva kada je osumnjičeni L.I.(39) iz Novog Pazara, nakon svađe i tuče sa oštećenim M.E.(29), takođe iz Novog Pazara, izvadio nož i istim zadao oštećenom jedan ubod u predelu grudi, nanevši mu pritom teške telesne povrede opasne po život.

RepublikaFoto: printscreen
Trenutak pre nego mu je zario nož u grudi

U ovom događaju je i osumnjičeni zadobio lake telesne povrede u vidu posekotine leve ruke, ali je isti, nakon ukazivanja lekarske pomoći pobegao iz bolnice i policija za njim intenzivno traga.

Cela drama se odigrala naočigled nekoliko prolaznika, koji su nemo posmatrali iščekujući da će se desiti ono najgore. Sve ovo se ne bi desilo da se policija našla u blizini i pokušala da spreči potencijalno krvoproliće gde bi zasigurno neko od učesnika ovog sukoba nastradao.

Već mesecima unazad građani Novog Pazara su svedoci brojnih mafijaških okršaja kao i saobraćajnih nezgoda te se može zaključiti da organi reda u ovom gradu praktično i ne postoje, jer da ih ima slične stvari se ne bi dešavale i iznova ponavljale, ovako se stiče utisak da grad nema apsolutnu nikakvu kontrolu i da vlada totalna anarhija.

 

Podsetimo da se u decembru mesecu prošle godine u Ulici kej 17, Sandžačke divizije, u neposrednoj blizini zgrade PU Novi Pazar, dogodila pucnjava u kojoj je ranjen muškarac M. K (39) koji je bio meta napada, a povređena žena M.M.(32) koja se slučajno zatekla na ulici.

Pa se upravo zbog toga postavlja pitanje hoće li policija konačno uzeti stvar u svoje ruke u ovom gradu i povećati aktivnost kako bi sprečila sve učestalije incidente, ili će čekati da još neko nedužan nastrada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading