SAZNAJEMO: Nađeni pištolji i kokain u automobilu Nikole Pekovića

Autor: Republika

Hronika

24.11.2017

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Republika.rs ekskluzivno saznaje, u velikoj akciji policije uhapšeni su R. T. i I. G. kod kojih je pronađen pištolj, revolver i paketić kokaina. Oni su privedeni u automobilu "audi" američkih tablica, koji pripada košarkašu Nikoli Pekoviću.

RepublikaFoto: youtube.com/eJaY
U sumnjivom društvu: Nikola Peković

Prema prvim informacijam, uhapšeni R.T. je Pekovićev telohranitelj, dok je I.G. blizak saradnik Darka Šarića.

Podsetimo, Peković nikada nije krio poznanstvo sa Šarićem. Štaviše, kada se 2016. godine oženio Violetom Milinković, Peković je za kuma izabrao Šarićevog brata - Duška Šarića.

Nešto ranije, 2014. godine, mediji su objavili da su se Peković i Duško Šarić provodili na plaži teško dostupnoj plažu Kamenovo, na koju su stigli luksuznom jahtom.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nikola Peković sa prijateljima na svadbi

Takođe, prema ranije objavljenim podacima u crnogorskim medijima, koje su prenosili mediji u Srbiji, Peković je kupio luksuzni hotel Mediteran u Bečićima vlasništvo kompanije Maestralturs, budvanskog  biznismena Blaža Dedića, koji se takođe dovodi u vezu sa Šarićevim klanom.

Pored toga, mediji su pisali da je Peković od Šarića kupio i kultni beogradski klub "Vanila" na Dorćolu.

- Iako se još uvek aktivno bavi košarkom, od koje odlično zarađuje, Nikola je odlučio da ulaže u privatni biznis, koji će mu nakon povlačenja iz sporta donositi dobre prihode. On je pred početak letnje sezone kupio od Šarića čuveni "Top hil“, u kojem nastupaju najveće pevačke zvezde, a pre neko veče iskeširao je poveću sumu novca i za "Vanilu“, koja je takođe bila u vlasništvu kontroverzne braće Darka i Duška - pisali su tada mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zoran

24.11.2017 17:01

Bruka i sramota sta sebi dozvoljava, malo mu para od kosarke nego i svercuje drogu. Odmah zatvoriti na duže vreme