(VIDEO) OPREZ, ŽENSKA BANDA IZ BUGARSKE HARA BEOGRADOM: Otkrivamo pozadinu pljačke u tržnom centru, STVAR JE MNOGO OZBILJNIJA!

Autor: Republika

Hronika

01.05.2021

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beskrupulozna krađa u jednom prestoničkom tržnom centru koju su zabeležile nadzorne kamere, a čiji glavni akter je državljanka Bugarske, nije izolovan slučaj, saznaje Republika.

RepublikaFoto: Republika
Ukrala novac i odšetala kao da se ništa nije desilo

Kako otkriva naš odlično obavešteni izvor, plačkašica koja je uhvaćena u krađi samo je deo dobro organizovane kriminalne grupe koja teroriše prestonicu.

 

Naš sagovornik, koji se javio redakciji kako bi alarmirao javnost i kako bi se stalo na put bahatim pljačkašicama, tvrdi da bar tridesetak žena pripada ovoj bandi.

- Sve su prijavljene na adresi u Zemunu. Tu im je praktično baza iz koje kreću u lov po tržnim centrima ali ne i samo po tržnim centrima. Operišu gde stignu - pojašnjava naš sagovornik.

On tvrdi da pouzdano zna da je akterka sa snimka koji je objavljen u srpskim medijima i ranije bila hapšena, pa čak i deportovana u Bugarsku.

- A onda se vratila sa drugim imenom i nastavila po starom - ističe naš sagovornik.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading