TROJAC PAO U ARILJU ZBOG TEŠKE KRAĐE: Policija u "alfi" pronašla ukradeni alat

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Hronika

30.04.2021

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Arilju uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa.

Foto: Ilustracija

Uhapšeni su B. Ð. (26) iz Požege i I. N. (24) i A. J. (21) iz Užica, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Užicu.

Dodaje se da je policija u Arilju zaustavila putničko vozilo "alfa romeo" u čijem je prtljažniku, prilikom pregleda, pronašla nekoliko motornih testera i električni alat, za koji se sumnja da je predmet izvršenja krivičnih dela.


Osumnjičeni se terete da su, tokom aprila, iz pomoćnih objekata i šupa ukrali motorne testere, cirkular, motornu kosilicu, bušilicu, kao i sitni alat, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da im je određeno zadržavanje do 48 sati i da su, uz krivičnu prijavu, privedeni osnovnom javnom tužiocu u Požegi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Andjeo

30.04.2021 19:17

Likovi koji su uhapseni terorisali su mesecima ceo region od Kraljeva do Ivanjice, Uzica, obijali su trgovinske radnje stanove,kuce, podrume,garaze, toliko bahatosti podstaknuto drogom koju im je policija kako cujem takodje zaplenila prilikom hapsenja..Svaka cast i jos jedna potvrda da pored "onih iz novina" jos postoje pravi policajci profesionalci koji znaju da rade svoj posao i na tome im hvala..Bravo momci