OPET ODLOŽENO SUĐENJE MIŠKOVIĆU

Autor: Tanjug

Hronika

24.11.2017

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Specijalnom sudu u Beogradu za 11. decembar odložen je početak ponovljenog suđenja vlasniku “Delta holdinga” Miroslavu Miškoviću, njegovom sinu Marku i ostalim optuženim za utaju poreza, kao i optuženima u slučaju oštećenja Fabrike maziva iz Kruševca.

RepublikaFoto: Tanjug
Miroslav Mišković nikako da se nađe na optuženičkoj klupi

Suđenje je i ovog puta odloženo iz istog razloga kao i krajem oktobra, odnosno do odluke Apelacinoog suda po žalbama koje su izjavili advokati Miškovića u pogledu statusa kiparskog preduzeća “Hemslejd” - da li od njega može da se oduzme imovinska korist i u tom smislu eventualno pozove predstavnik tog društva da prisustvuje suđenju.

Miroslavu Miškoviću se suđenje ponavlja zbog optužbi za pomaganje Marku Miškoviću da utaji porez od oko 320,3 miliona dinara, a iz istog razloga suđenje se ponavlja i prema Živojinu Petroviću i Jadranki Bardić.

U ovom procesu ponovo se sudi i vlasniku Nibens grupe Milu Ðuraškoviću takođe zbog utaje poreza, kao i zbog sumnje da je sa saradnicima oštetio kruševački FAM (fabrika maziva).

Miškoviću je suđenje zbog zdravstvenih problema u decembru 2015. godine bilo razdvojeno od procesa protiv njegovog sina i ostalih optuženih pa su im bile izrečene odvojene presude.

Odlukom Specijalnog suda, postupak je ponovo spojen krajem septembra ove godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading