PILA LIMUNADU I PLANIRALA LETOVANJE ČIM JE UBILA I ZAPALILA STARICU! Šok saznanje na suđenju za ubistvo ćerki političara!

Autor:

Hronika

27.04.2021

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Špagović (27) koja je pred Višim sudom u Beogradu u decembru priznala da je ubila deviznu penzionerku Majdu Garović (80) u junu 2019. godine, danas na pretresu pred istim sudom ispitivala je veoma odlučno svedoke kao da ne stoji iza stravičnog zločina.

RepublikaFoto: facebook.com/Jelena Špagović/Majda Garović/pixabay.com

Pred većem sudije Zorana Đorđevića svedočili su Spagović Marko, bivši muž optužene za teško ubistvo i njegov brat Darko.

- Bio je to jedan normalan dan, išli smo da kupimo patofne detetu i nakon toga smo popili limunadu u kafiću i planirali kako da vodimo dete na more te godine - rekao je Marko Špagović odgovarajući na pitanje tužioca kako je izgledao njegov susret sa Jelenom nakon sto je ubila Garovićevu.

Marko se krajem decembra i zakonski razveo od Jelene sa kojom ima zajedničko dete. On je ne obilazi u pritvoru, ali je kroz pisma obaveštava o razvoju njihovog mališana.

Bivši muž ćerke političara Saše Dujovića rekao je da nije primećivao da Jelena ima psihičke probleme iako je ispričao da je pokušala da se ubije popivši prekomernu dozu lekova, a odgovorio je na njena pitanja postavljena na dopuštenje sudije Đorđevića.

- Da li sam nekada bila nasilna i da li sam se uvek trudila da održavam dobre odnose sa familijom - pitala je optužena.

I dalje u srodstvu sa bivšim deverom

Špagović je skočila sa optuženičke klupe u želji da prokomentariše navode svedoka, a prvobitno je istakla da joj je bivši dever i dalje rod.

- Darko mi više nije dever ali jeste teča jer je muž moje tetke po ocu. A to što kaže da sam se selila to je normalno kad si podstanar. Ja sam se sa 17 godina doselila kod vas i odrasla sa vama. Vi ste me naučili da nosim pune kese kad idemo u goste jer je sramota ići praznih ruku. Markovom sinu sam kupila skupi poklon preko firme i plaćala sam ga na rate - rekla je optužena.

Njen bivši dragi je na oba pitanja dao potvrdne odgovore ali je ispričao da on nije imao prisne odnose sa Jeleninim rođenim bratom Momčilom Dujovićem koji je prvobitno bio pored nje optužen za ubistvo starice, kao i da nije dozvoljavao da se on ni na kratko stara o njihovom detetu.

Bivši dever optužene kao i njegov brat su iskorostili pravo da svedoče iako su zbog rodbinskih veza mogli da to ne učine. Darko Špagović je ispričao da se Jelena od razlaza da njegovim bratom 2018. godine ponašala drugačije nego ranije.

- Uočio sam promene kod nje jer je bila galantnija i kupovala je familiji i prijateljima skupe poklone i nosila im po pune kese. Mom sinu je kupila rođendanski poklon vredan 300-400 evra. Za godinu dana se selila tri, četiri puta - rekao je svedok.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading