VELJIN KLAN UBIJAO I ŽENE? U Belivukovoj kući strave u Ritopeku pronađene SUKNJA i pidžama!

Autor:

Hronika

27.04.2021

06:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U kući strave u Ritopeku, za koju istražitelji sumnjaju da je klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića služila za mučenje i ubijanje, policija je našla i žensku garderobu!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/Starsport
Veljko Belivuk

Kako Kurir saznaje, komadi pronađene odeće poslati su na veštačenje kako bi se utvrdilo kome pripadaju.

- Tokom detaljnog pregleda kuće u Ritopeku, u potkrovlju, zatečena je jedna kesa, na kojoj je bilo tragova krvi. U toj kesi, otkriven je šal Crvene zvezde, ali i jedna crna suknja i gornji i donji deo ženske pidžame - otkriva izvor Kurira.

DNK analiza

Kako navodi, tek kada bude otkriveno čija je ženska garderoba, istražitelji će moći da sklope sliku o tome otkud ona tu.

- Biće uzet DNK sa suknje i ostalih stvari. Ne možemo da nagađamo da li je to garderoba žena koje su možda za zabavu dovodili u tu kuću ili je u pitanju nešto drugo - kaže sagovornik iz istrage.

Podsetimo, sumnja se da je kriminalna grupa koja je činila monstruozne zločine u kući, u kojoj su istražitelji otkrili tragove krvi gotovo u svim prostorijama, bunaru i šupi, ali i industrijsku mašinu za mlevenje mesa, ubijeno najmanje petoro ljudi čiji su nestanci prijavljeni prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading