EKSPLOZIJA U LIBANSKOJ KUHINJI: "Radnik je bio sav u posekotinama i opekotinama"

Autor: S.S.

Hronika

26.04.2021

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnik restorana "Libanska kuhinja" S.P. (36) povređen je jutros na Vračaru oko 10.15 sati na svom radnom mestu kada je eksplodirala plinska boca.

RepublikaFoto: ST/Petar Divac
Libanska kuhinja nakon požara

Kako saznajemo na licu mesta, S.P. je započinjao smenu i krenuo je da upali šporet, ali je u tom trenutku eksplodirala plinska boca.

- Nekako se isteturao napolje i seo na pločnik. Mi smo ga polivali vodom i pozvali Hitnu pomoć. Imao je opekotine po rukama i posekotine po glavi i bio je svestan, ali nije mogao da govori od šoka. Kako je mogao, dobro je i prošao. Mada, čuli smo da boluje od epilepsije, pa se brinemo da mu od toga još više ne pozli. U mojoj radnji je sa police palo oko 20 flaša alkoholnog pića, ali sreća ja nisam bila pored toga - ispričala je za Srpski telegraf radnica diskonta pića koji se nalazi pored "Libanske kuhinje".

Kako nam je ispričao drugi radnik restorana, veruje se da je plinska boca nabila pritisak i da je to uzrok eksplozije.

RepublikaFoto: ST/Petar Divac

- Ne znamo kako nije osetio miris plina, ali boca je verovatno nabila pritisak i zato je prasnula. Sreća da niko nije prolazio u tom trenutku pored lokala jer je svo staklo na izlogu puklo. S.P. radi u giros restoranima sedam godina, a danas mu je bio prvi radni dan u ovom lokalu. Do juče je radio na drugom mestu isto u "Libanskoj kuhinji" - kaže zaposleni u ovom restoranu.

Vatrogasna kola ubrzo su stigla na lice mesta i ugasila požar i tako je sprečena dalja šteta, a povređenog radnika Hitna je odvezla u Urgentni centar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading