BIZARNA ODBRANA KELJMENDIJA: Nisam tukao devojku, pomagao sam joj da dobije ULOGU U SERIJI!

Autor: Republika

Hronika

23.11.2017

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elvis Keljmendi (39), najstariji sin jednog od vođa najjačih albanskih kriminalnih klanova Nasera Keljmendija, koji je uhapšen u Beogradu zbog nasilja u porodici i ilegalnog oružja, juče je na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu negirao da je tukao 25-godišnju J. R, već da je pokušavao da ovoj devojci, inače studentkinji četvrte godine glume da pomogne da dobije ulogu u jednoj televizijskoj seriji.

RepublikaFoto: facebook.com/Elvis Kelmendi
Elvis Keljmendi

Keljmendi je saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, nakon čega mu je Prvi osnovni sud u Beogradu danas odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje da je tukao svoju devojku J.R. (25) i jer je nezakonito držao pištolj sa šest metaka u stanu u kojem su boravili.

Pritvor mu je određen na predlog tužilaštva zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, kao i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, rekla je Tanjugu portparol suda Ivana Ramić.

Osumnjičeni izneo svoju odbranu i negirao dela za koja je osumnjičen, tačnije da je tukao devojku J. R.

- Osumnjičeni, koji je oženjen, negirao je da je sa J. R. bio u emotivnoj vezi. Ispričao je da su se upoznali pre nekoliko meseci, te da su se povremeno viđali u stanu koji je pod zakupom. Tvrdio je da su imali korektne odnose, i da je pokušavao posredstvom poznanika da joj obezbedi ulogu u jednoj popularnoj TV seriji - kaže sagovornik za blic.rs, a prenose agencije.

Najstariji sin Nasera Keljmendija je, u iznošenju svoje odbrane, naveo i da mu je iz tog stana nestalo milion dinara, a negirao je da je J. R. razbio mobilni telefon, već da joj je nedavno kupio ajfon 8, koji je nađen kod nje i koji je u funkciji. Keljmendi je takođe rekao da je državljanin Srbije, te da ima uredno prijavljeno prebivalište u srpskoj prestonici.

Mlađi Keljmendi je uhapšen u utorak na Zvezdari, posle prijave J. R. da se navodno iživljavao nad njom i da joj je pretio da će je ubiti ukoliko ga napusti. Prilikom hapšenja kod njega je nađen pištolj za čije posedovanje nije imao dozvolu.

Elvis Keljmendi je sin Nasera Keljmendija za koga bezbednosne službe ne samo Balkana, već i SAD, tvrde da je rukovodi jednom od najvećih kriminalnih grupa na ovom prostoru. Elvis je u Prištini bio osuđen na četiri godine zatvora zbog pokušaja ubistva Elvisa Hodžića u BiH 2010, a robijao je i u Crnoj Gori zbog podsetrekavanja na zloupotrebu službenog položaja.

Porodica Keljmendi, na čelu sa Naserom, na "crnoj listi" je SAD. Ministarstvo finansija SAD-a je porodicu Keljmendi označilo kao kriminalnu organizaciju koja je u periodu više od jedne decenije prodajom heroina, kokaina i ekstazija zaradila milione, a prljavi novac ubacivan je u legalne tokove putem kompanija na Kosovu, BiH i Crnoj Gori. Naseru se sudi u Prištini sudi zbog organizovanog kriminala, ubistvo Ramiza Delalića i trgovine drogom, a krajem juna pušten je da se brani sa slobode.

- Moj klijent je izneo odbranu i to je sve što mogu da vam kažem, jer je istraga u toku - kratko je rekao advokat Nebojša Perović, branilac Keljmendija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading