JEZIV SNIMAK SA IBARSKE MAGISTRALE! Kombi se okretao na punoj liniji i izazvao stravičan udes

Autor:

Hronika

22.04.2021

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač kombija je izvršio polukružno okretanje nasred magistrale i pune linije

RepublikaFoto: Printscreen/Facebook/Vladimir Jevtic
Motociklista pod punom brzinom zakucava u kombi

Stravična scena u kojoj se motociklista pod punom brzinom zakucava u kombi vozilo koje se okretalo na punoj liniji, snimila je u sredu jedna sigurnosna kamera u Stepojevcu, na Ibarskoj magistrali.

Naime, kako se vidi na snimku, vozač kombija je namervao da izvrši polukružno okretanje nasred magistrale i pune linije.

Na pola okretanja, motociklista koji mu je išao u susret nije stigao da uspori i tako se svom silinom zabio u kombi.

Sledeća scena jeste ona na kojoj sve staje, motociklista leži oboren, a ljudi koji se se našli u okolini pritrčavaju da pomognu nesrećnom čoveku.

 

 

Video je na svom Fejsbuk profilu objavio predsednik Asocijacijacije za bezbednost motociklista dr Vladimir Jevtic, koji je za "Telegraf" rekao da o samom događaju još nema zvaničnih informacija, ali da je važno da se vozači pozovu da pre preduzimanja bilo koje radnje provere da li mogu nekoga da ugroze.

- Suština je da se ukaže da su motociklisti ranjiva kategorija i imaju rizik stradanja i do 45 puta veći u odnosu na vozače automobila - objasnio je on.

Inače, ovakva nesmotrenost vozača izazvala je burne reakcije.

"Zatvor za debila preko pune linije", "Ovog vozača kombija u zatvor i to u samicu", "Maksimalna zatvorska kazna za vozača kombija", samo su neki od osuđujućih komentara ispod postavljenog videa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Saradžogla

22.04.2021 06:15

Ужас! Прелазак преко пуне линије!Моториста МОРА ДА ВОЗИ ТАКВОМ БРЗИНОМ да овако нешто избегне!Да је гледао могао је да комби заобиђе својом левом страном!Ја возим пола века без огреботине! САВЕТ ... Гледај у даљину.Зај ... мобилни! 10км/ је опасна брзина!Искочи из возила при брзини од 10км/ на сат?Оде зглоб ...