UBIO PRIJATELJA JER SU OBOJICA BILI ZALJUBLJENI U KONOBARICU!? Druženje trojice Požarevljana sinoć okončano ubistvom jednog od njih! MRTVI PIJANI SE NAJPRE POBILI!

Autor: Republika

Hronika

19.04.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju uveče, ispred ugostiteljskog lokala "Barakuda" u Požarevcu, došlo je do tuče, posle koje je preminuo Milan D. (48). Brzom akcijom policije, uhapšeni su Požarevljani Z.M. (49) i B.M. (47), zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična dela ubistvo i učestvovanje u tuči.

RepublikaFoto: pixabay.com

Navedena trojica u nedelju uveče našla  su se u ugostiteljskom lokalu koji služi alkohol i vrši uslužno  pečenje ribe. Tu su učesto dolazili i družili se, ali te večeri, pod dejstvom alkohola, započeli su svađu, pa ih je vlasnik lokala izbacio. 

Tuča je nastavljena napolju, kada je Milan D. zadobio udarac od koga  je pao na beton i preminuo. Konobarica je nazvala Hitnu pomoć, ali njemu nije bilo pomoći. Nije poznato ko ga je od dvojice osumnjičenih  udario.

Potukli se zbog konobarice?

Razlog tuče koja je izbila ispred lokala „Barakuda“ još uvek se ne zna i trebalo bi da se ustanovi tokom istrage. Nezvanično, svađa između  preminulog i jednog od dvojice uhapšenih izbila je zbog konobarice, koja se obojici dopadala?!

To će se saznati nakon istrage, koja će obuhvatiti njihovo saslušanje i saslušanje svedoka u Višem javnom tužilaštvu, kao i obdukciju tela preminulog. Vlasnik lokala, S. P. rekao je za Informer da su se ta trojica uvek lepo družila, ali da je sada nešto, njemu nije poznato šta, izazvalo svađu i tuču.

- Oni su bili redovni gosti i uvek su se lepo ponašali. U nedelju uveče započeli su svađu, pa sam im  rekao da izađu napolje. Nisam čuo oko čega se svađaju, nit sam video samu tuču. Jedino sam video da, na kraju, jedan leži dole, na betonu,  krvav - rekao je Perić.

O tome da su se ova trojica lepo družila  govori i konobarica H.P.

- Bili su dobri ljudi i međusobno su se lepo slagali. Zajedno su radili na zidanju jedne zgrade na Lučičkom putu. U nedelju uveče D.M. je prišao za sto kod njih i ubrzo je izbila svađa, ali ne znam njen razlog - rekla je konobarica H.P.

Ukoliko obojica uhapšenih budu odgovarali za ubistvo, preti im kazna do 15 godina  zatvora, a ako se budu teretili za učešće u tuči sa smrtnim ishodom, preti im do 12 godina zatvora.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading