ŽIVELA DA SIROMAŠNIMA I BOLESNIMA DONOSI SREĆU! Danas sahrana Jasmine Mihajlović! POTRESAN OPROŠTAJ "KUĆE OD SRCA"!

Autor: Republika

Hronika

18.04.2021

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatorka emisije "Kuća od srca" Jasmina Mihajlović (47) poginula je pre dva dana u saobraćajnoj nesreći u selu Lađevci kod Kraljeva.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Tada se kombi u kom se nalazila sudario sa kamionom "skanija". Nesreća se dogodila oko 11 časova, a teško je povređen i vozač kombija Zoran S.

Jasmina će biti sahranjena danas u 13 sati na seoskom groblju Pločica. Ovim povodom juče se oglasila i produkcijska kuća "Shadow Production" koja organizuje serijal "Kuća od srca". Ekipa se emotivnom porukom oprostila od Jasmine, a istakli su i da je nikada neće zaboraviti.

- Sa velikim bolom i neizmernom tugom obaveštavamo vas da nas je nakon teške saobraćajne nesreće zauvek napustila naša Jaca, naš najbolji čovek i naš prijatelj. Nestalo je jedno sunce, jedna plemenita duša koja je svojim nesebičnim delima obeležila naš život i život mnogih porodica i ostavila neizbrisiv trag - navela je produkcija i dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kuca Od Srca (@kuca_od_srca)

Zajedno sa nama gradila je kuće za ugrožene porodice kako bi im obezbedila krov nad glavom. Spasila je mnoge svojim humanim zalaganjem i svojom neverovatnom voljom i upornošću. Živela je za to da drugima podari sreću. Pomagala je siromašnima i bolesnima do poslednjeg daha... Do poslednjeg otkucaja njenog srca. Bila je borbena do samog kraja. Dela koja je ostavila iza sebe nastaviće da žive posle nje i da pripovedaju o njenoj izuzetnoj snazi i dobroti - stoji u saopštenju.

 

Bila je veliki deo ekipe serijala "Kuća od srca", dalje se navidi i dodaje: 

- Hvala ti što si ušla u naše živote i što si svojim prisustvom učinila da postanemo još bolji ljudi. Neka ti je večna slava! Nikada te nećemo zaboraviti! NJenoj porodici i njenim najdražima iskazujemo najnajdublje i najiskrenije saučešće.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading