KARATISTKINJA IZ BEOGRADA UMALO ODSEKLA POLNI ORGAN SVOM DEČKU! Za dlaku izbegnuto najgore!

Autor: Republika

Hronika

18.04.2021

06:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

N. B. (40) iz Beograda, bivša karatistkinja, privedena je zbog sumnje da je posle svađe nožem po butinama isekla J. T. (32), mladića s kojim se zabavlja.

Svađa u kojoj je mladić umalo ostao bez polnog organa desila se u četvrtak uveče oko 23 sata, u stanu na Voždovcu u kojem zajedno žive.

- Nakon što je o slučaju obaveštena policija, N. B. je privedena, određeno joj je zadržavanje do 48 sati i, takođe, izrečena joj je i mera zabrane prilaska žrtvi - kaže izvor "Alo!".

Kako saznajemo, par se spremao da legne u krevet kada je između njih izbila žučna rasprava zbog ljubomore i nerazumevanja.

- Tokom rasprave pale su teške reči, pa je N. B. u jednom trenutku izgubila kontrolu, zgrabila nož i njime više puta posekla svog mlađeg dečka po butinama. J. T. je bio samo u donjem vešu, pa su i posekotine bile teže, jer nije imao odeću koja bi ga bar malo zaštitila. Za dlaku je mogao da ostane bez polnog organa - kaže naš sagovornik.

Oboje imaju dosije u policiji

Dok se N. B. bavila karateom, njen dečko J. T. se između ostalog bavio i tetoviranjem. Kako nezvanično saznajemo, oboje imaju dosijee u policiji.

Kada je policija došla u stan, N. B. je bila vidno uzrujana i revoltirana, ali nije negirala da je posekla dečka. Međutim, i ona i on su odbili da objasne policajcima oko čega su se posvađali.

Ona je nakon toga privedena u stanicu, a on je posle ukazane prve pomoći prevezan u Ortopedsku bolnicu na Banjici.

Poznanici ovog para kažu da je njihova veza "burna", da se često svađaju, ali da niko nije očekivao da bi neko od njih mogao da povredi ovog drugog.

- Ona je ranije trenirala karate i nekada se takmičila. Sa J. T. se dugo zabavljala, a odnedavno su počeli da žive zajedno. Njihova veza je bila turbulentna, puna uspona i padova. Dokaz koliko se vole uprkos svađama je i to što sve javno objavljuju na društvenim mrežama. Ona se za 8. mart pohvalila cvećem i divnom porukom koju je dobila od njega. Nakon nečije neslane šale da je cveće kupio na groblju, ono je završilo u kanti, a njih dvoje su se posvađali - ispričao nam je njihov zajednički poznanik i dodao da veruje da će se i posle ovog incidenta pomiriti.

- Oboje su ljubomorni, a opet, ne mogu jedno bez drugog - zaključuje on.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading