NIJE IZDRŽALA! Umrla žena koju je pokosio "golf" na pešačkom u Nišu! ČOVEK I DALJE U TEŠKOM STANJU!

Autor: Republika

Hronika

17.04.2021

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danica A. (75), koja je prošlog vikenda zadobila teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreću na Vizantijskom bulevaru, kada ju je na pešačkom prelazu pokosio "golf", preminula je juče od zadobijenih povreda, potvrđeno je u Kliničkom centru u Nišu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Drugi povređeni pešak Ljubomir N. (79), i dalje je u teškom stanju i na respiratoru.

Pacijentkinja koja je nakon višestrukih, teških povreda u saobraćajnoj nezgodi na Vizantijskom bulevaru, bila smeštena u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju, uprskos svim naporima lekara, juče je nažalost podlegla povredama. Pacijent koji je tada u istoj nezgodi, takođe teško povređen i dalje se nalazi u teškom, životno ugrožavajućem stanju i dalje je priključen na aparat za veštačku ventilaciju, saopšteno je iz Kliničkog centra u Nišu.

Do saobraćajnog udesa došlo je 11. aprila oko 14.30 časova na Vizantijskom bulevaru, kada je Nišlijka stara 53 godine, automobilom marke "golf" naletela na dvoje starijih sugrađana na pešakom prelazu, na mostu preko Gabrovačke reke. Na licu mesta, neposredno nakon udesa, mogli su se videti strašni tragovi nesreće – lokva krvi, naočare iapa i patika jedog od pešaka, dok su se cipele drugog pešaka našle iza automobila. Žena koja je upravljala "golfom" doživela je veliki šok i plakala je posle nesreće, strahujući za živote dvoje pešaka koje je udarila.

Policija je saopštila da će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu podneti krivičnu prijavu protiv žene koja je upravljala golfom zbog sumnje da je izvršila teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading