SUĐENJE UBICI SA TVITERA ODLOŽENO ZA 7. MAJ! Ocu ubijenog Mileusnića očajan: Ovo odlaganje je stresno i preteško za nas

Autor:

Hronika

16.04.2021

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Neđeljku Đuroviću koji je optužen za ubistvo studenta Miloša Mileusnića koje je trebalo da se održi u Višem sudu odloženo je za 7. maj na zahtev odbrane okrivljenog, saznaje Republika.

RepublikaFoto: e-stock/D.MILENKOVIĆ
Otac ubijenog Miloša Mileusnića

Suđenje je odloženo na zahtev Đurovićeve odbrane koja nije stigla da se upozna sa ispravkom novog nalaza komisije veštaka.

Otac pokojnog Mileusnića, Goran Mileusnić očajan je zbog odlaganja  i odugovlačenja postupka.

- Svima je jasno da je Neđeljko ubio mog sina i to je veštačenje sigurno i pokazalo. Stresno i preteško je ovo odlaganje - rekao je otac mladića koji je stradao ni kriv ni dužan.

Nastavak suđenja je zakazano za 7. maj kada će biti ispitan veštak na prostorsko vremenske okolnosti tragedije.

Optuženi skoro neprepoznatljiv 

Đurovićeva majka posle ispada sina pozvala ga je tiho "Neđo" u nameri da ga umiri, ali se on nije osvrtao. Neđeljka je zatvorska straža dovela sa lisicama na rukama, a izgledao je drastično drugačije pošto se ošišao do glave.

Neđeljko Đurovic se pobunio zbog odlaganja i skočio je sa optuženičke klupe i rekao:

- Pa šta je ovo idemo opet mesec dana u prazno - Sudija ga je presekla rekavši mu da kao optuženi nema pravo glasa.

Podsetimo, Pozarevljanin Neđelko Đurović (31) tereti se da je 27. januara 2019. godine u centru Beograda, u Ulici Dimitrija Tucovica nožem ubio Miloša Mileusnića (25), studenta iz Čačka.

Ovaj slučaj zainteresovao je širu javnost zbog činjenice da je optuženi posle noći provedene na Tviteru uzeo nož i izašao na ulicu i izubadao Mileusnića iako ga je tada video prvi put u životu.

Inače, u Đurovićevoj biografiji su upisani brojni raniji sukobi sa zakanom poput narušavanja javnog reda i mira i saobraćajni prekršaji.

Đurovicev otac Bojica uhapšen je ove nedelje pošto je lažno prijavio da je ranjen policajac koji je hapsio njegovog sina.

I otac je poznat od mladosti po agresivnom ponasanju i ispadima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading