(VIDEO) LJUBAVNICA TUGE! Zoran Marjanović pet godina posle Jelenine smrti NAŠAO NOVU PEVAČICU!

Autor: Republika

Hronika

15.04.2021

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović objavio je na društvenim mrežama da je završio prvu pesmu nakon duge pauze, a reč je o numeri koju je otpevala Dragana Roljić

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, Facebook/Dragana Roljić
Dragana Roljić i Jelena Marjanović su sarađivale dok je ona bila živa

Zoran Marjanović, kome se pred Višim sudom u Beogradu sudi zbog optužbi da je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu, pevačicu "Granda" Jelenu Marjanović, objavio je na Fejsbuku da je konačno srećan, a povod za takvo njegovo osećanje je to što je završio pesmu, koju je otpevala Dragana Roljić.

- Prva finalizovana pesma iz moje radionice, nakon pet godina pauze. Gago, neka ti je sa srećom - napisao je Marjanović na Fejsbuku.

Ispod tog komentara postavio je spot Dragane Roljić za pesmu pod nazivom "Ljubavnica tuge", ali je i tagovao ovu pevačicu uz opasku "da se oseća srećno".

Inače, Marjanović je kompozitor i upravo je on radio muziku i aranžman za numeru "Ljubavnica tuge", koju je otpevala atraktivna Dragana, a koja, sudeći po njenim društvenim mrežama, živi u Americi.

- Izgleda da Zoran Draganu, koja je i pre sedam godina snimila pesmu, poznaje godinama. Sudeći po fotografiji koju je ona objavila još 2014, a na kojoj peva u muzičkom studiju i na kojoj je tagovala Marjanovića, njihovo poznanstvo datira još iz vremena kada je Jelena bila živa - kaže izvor.

Pošto je Marjanović objavio pesmu, na kojoj je dugo radio i zbog koje je trenutno srećan, usledili su komentari njegovih prijatelja.

"Čestitam i tebi i koleginici. Srećan novi početak na poslovnom planu. Svaka čast oboma", samo su neki od brojnih komentara, a jedan od njih glasi i "Super Zoki".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading