DEČAK (14) SILOVAO STRINU I OVCU U SELU KOD IVANJICE! Slučaj koji je sablaznuo Srbiju dobio sudski epilog!

Autor: Republika

Hronika

12.04.2021

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj B. K. (56) iz okoline Ivanjice, koja je u septembru prošle godine optužila svog bratanca starog svega 14 godina za silovanje dobio je svoj pravosudni epilog.

RepublikaFoto: pixabay.com

Više tužilaštvo u Čačku našlo je da ima pokazatelja da je dečak zaista, kako se to kaže, osnovano sumnjiv, ali neće se upuštati u njegovo krivično gonjenje jer je u vreme kada se događaj zbio imao manje od 14 godina, pa ne može odgovarati za nedelo.

Meštanka ivanjičkog sela prijavila je prošle godine da ju je bratanac silovao, kao i da je napastvovao i njenu ovcu koja je posle lipsala.

Ona je navela da je prošlog juna tinejdžer nasrnuo na nju u šumi dok je brala pečurke.

OBUSTAVLJEN POSTUPAK

Čačansko pravosuđe je obustavilo postupak protiv dečaka, jer u junu 2020. godine nije imao navršenih 14 godina.

– Više javno tužilaštvo osumnjičilo je dečaka da je izvršio krivično delo. Veštačenje tragova na mestu gde se silovanje dogodilo i garderobe, koje je rađeno u Beogradu, ukazuje na to – izjavio je za Objektiv punomoćnik B.K., advokat Zoran St, Marković.

Dan uoči silovanja imala sam proliv i ceo dan sam ležala. Popila sam antibiotik, ali mi đavo nije dao mira, pa sam sledećeg dana išla po pečurke. Kada sam krenula, on je bio s mojim mužem kod traktora, ali sam u jednom momentu videla da je krenuo za mnom. Govorila sam mu: "Vrati se, majmune, zvaću muža!", ali nije hteo. U džepu je imao kanape kojim se vežu bale sena. Kod neke šljive sam ga gađala štapom i onda me je zaskočio s leđa, uhvatio me je za ruke i u kanalu me oborio. Zbacio mi je čizme i vezao mi ruke. Svukao mi je trenerku i veš i silovao me. Nisam imala snage da se borim s njim, da li od umora ili bolesti. Imao je snagu kao mladić od 20 godina, a ja sam sitna i mršava. Kumila sam da me pusti, govorila da ću mu dati bombone i pare, ali me nije puštao - ispričala je žena prijavljujući rođaka.

Dečak se, prema njenim rečima, sat vremena iživljavao nad njom.

- Vukao me je kroz kanal. Dva puta me je silovao, dok me je držao za gušu. Onda je rekao: "Nisam svr*io. Idemo kući kod mene da nastavimo". Zapretio mi je da nikom o ovome ne pričam. Posle je pobegao. Doživela sam istu bol kao kada sam izgubila ćerku od 21 godinu - rekla je B. K. Molila je napasnika da ostane živa zbog ćerke i tri unuke.

- Jahao nam je ovce, a jednom sam ga zatekla u našoj štali kako nam siluje ovcu koja je posle lipsala! Sve sam ispričala mužu, ali on nije hteo da se zamera bratu! Policija mi je rekla: "Ih, velika stvar što jaše ovce". Obraćala sam se socijalnoj radnici i zvala direktora škole, gde je radio svašta. Međutim, nastavnici su rekli da će "rešiti problem", a on ne zna ni da se potpiše – navela je u prijavi, tvrdeći da je sve kulminiralo kada je počeo da joj ulazi u kuću i prevrće po vešu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading