Poznat rezultat PCR testa devojke koja je juče PREMINULA u Kraljevu!

Autor: Republika.rs

Hronika

11.04.2021

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka iz Kraljeva (24) koja je juče preminula u kovid ambulanti imala je negativan PCR test.

RepublikaFoto: Tanjug/D. NIKOLIĆ
Foto: Ilustracija

Rezultat je stigao dan nakon što je devojka umrla.

Kako je nakon tragičnog slučaja rekla direktorka Doma zdravlja Mirjana Krčevinac, devojka je nekoliko dana pre dolaska u ambulanti imala visoku temperaturu.

- Antigenski test je pokazao da je negativna pa je urađen PCR test. Odmah nakon toga njoj se slošilo, kolabirala je i nažalost naši lekari nisu mogli da je spasu, iako su sve učinili - rekla je Krčevinac.

Devojka je došla u ambulantu u pratnji roditelja, kako bi se testirala, jer su zbog visoke temperature sumnjali da je zaražena korona virusom, prenosi Blic.

Devojka je od rođenja bolovala od cerebralne paralize i bila je vezana za invalidska kolica. Zbog toga je imala stalnu pratnju.

Iz Doma zdravlja u Kraljevu su rekli da je ovaj slučaj bio ogroman stres za porodicu i za zaposlene u kovid ambulanti. Direktorka Doma zdravlja nam je rekla da se devojka u subotu prvi put javila u ambulantu kako bi se testirala na korona virus.

To je bio drugi smrtni slučaj u kovid ambulantama u Kraljevu u poslednjih nedelju dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading