SASLUŠAN STARAC KOJI JE PROGANJAO DEVOJČICE U MLADENOVCU: Evo šta je rekao pred tužiocem!

Autor: Republika

Hronika

09.04.2021

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac M. S. (70), koji je uhapšen nakon što ga je majka devojčice (12) prijavila da je pokušao da namami njenu ćerku u automobil, negirao je krivicu pred Osnovnim tužilaštvom u Mladenovcu, ali mu je određen pritvor do 30 dana.

RepublikaFoto: Printscreen/facebook.com

Da podsetimo, majka devojčice T. G. ispričala je da joj je ćerka rekla da ju je u sredu stariji čovek dozivao na ulici i ubeđivao da sedne u njegov auto. Devojčica nije htela da mu priđe, a kad joj se približio, nudio joj je prevoz i pričao da su ga poslali po nju.

Kako je bio uporan, dete je fotografisalo auto i pobeglo u obližnji supermarket, a M. S. je krenuo za njom i ubeđivao je da se samo šalio.

- Osumnjičeni je pred tužiocem negirao dva krivična dela proganjanje koja mu se stavljaju na teret. Tužilaštvo je nakon saslušanja zahtevalo određivanje pritvora, a sud je na to pristao zbog sumnje da će uticati na svedoke i ponoviti delo. Osim njega, izjavu je u svojstvu svedoka dala i majka jedne od devojčica - dodao je izvor iz istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading