(VIDEO) "ZEMUNCI" U KLINČU! Održano suđenje Milošu Simoviću za pokušaj ubistva nekadašnjeg pajtosa Sretka Kalinića! OSUMNJIČEN SPROVEDEN POD JAKOM POLICIJSKOM PRATNJOM!

Autor:

Hronika

05.04.2021

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje "zemuncu" Milošu Simoviću za pokušaj ubistva Sretka Kalinića, pripadnika istog klana u Hrvatskoj 2010. godine, danas je održano pred Višim sudom u Beogradu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen, youtube.com/printscreen

Simović se izjasnio da nije kriv, dok oštećeni Kalinić nije doveden iz KPZ "Zabela"  jer nije hteo da suđenju prisustvuje bez  advokata Slavka Petrića koji je u kovid bolnici.

- Kalinić je tražio da se ne dovodi jer neće da odgovara na pitanja tužioca bez prisustva advokata i to je njegovo pravo. Hteo sam da završim pretres jer nema izvođenja novih dokaza - rekao je sudija na početku pretresa.

Simović je doveden  pod jakom policijskom pratnjom. Posedele kose u zatvorskom odelu sedeo je mirno i bio je jako pričljiv.

Ostao sam bez majke

Na pitanje sudija da li ima izmena u licnim podacima, Simovic je klimnuo glavom.

- Sin mi je postao punoletan i ostao sam bez majke prosle godine - rekao je.

- Sve sam razumeo, neću da iznosim odbranu s obzirom na to da nisam kriv i da nemam od čega da se branim. Na tužilastvu i na oštećenom  je da dokažu moju krivicu. Saslušan sam u Zabeli, dolazio mi je sudija Dejan Lazarević - rekao je Miloš Simović, a sudija je objasnio da u spisima ima papir o njegovom saslušanju od 12.07. 2010.

Optuženi je zamolio da ga na pretres zakazan za 24. maj ne dovode ukoliko Kalinić opet bude izostajao.

- Zamolio bih vas da ne dovode ni mene za džabe, ako ne dovode ostećenog jer mi je stresno da dolazim. Postoji mogućnost da se suđenje prati preko video linka - kazao je Simovic i izrazio zabrinutost za državnu kasu:

- Skup je put i daleko je da me uzalud dovode.

Zašto su se sukobili Kalinić I Simović pročitajte ovde.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading