SRBIN POGINUO U ČEŠKOJ: Strašan sudar kamiona i kombija, kolege se opraštaju od Aleksandra (40)

Autor: Republika

Hronika

04.04.2021

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Borić (40), vozač kamiona iz Srbije, poginuo je u sredu na auto-putu u blizini grada Rohov u Češkoj, kada se sudario s putarskim kombijem. Kako su preneli češki mediji, Borić se kretao iz pravca Praga ka Usti.

RepublikaFoto: printskrin/društvene mreže
Aleksandar Borić

Borić je vozio kamion od tri tone kada je naleteo na kombi. Na tom delu puta u toku su bili radovi i kombi je stajao i usmeravao saobraćaj. Međutim, pod nerazjašnjenim okolnostima, vozač kamiona zakucao se u vozilo – prenose mediji i dodaju:

Iako su policija i Hitna pomoć brzo stigli na mesto nesreće, Boriću nije bilo spasa, mogli su samo da konstatuju smrt. Scena na mestu udesa bila je jeziva. Kamion je bio smrskan gotovo do neprepoznatljivosti, delovi su se razleteli na sve strane – rekao je izvor.

Na stotine vozača kamiona oprostilo se od Aleksandra Borića na društvenim mrežama.

Čisti putevi, nebeski kolega, počivaj u miru. Ovo je velika opomena za sve nas, da niko nije pobedio san. Zato se odmarajte, niko vas ne može naterati da vozite neispavani. Saučešće porodici – neke su od poruka koje su vozači kamiona ostavljali ispod slike poginulog Borića.

Kolega koji je radio zajedno sa stradalim Aleksandrom ispričao je da mu ovo nije bio prvi put da ide na tako dalek put.

On se inače bavio međunarodnom špedicijom, a pre mesec dana je počeo da radi za firmu iz Čačka. Verujem da se nezgoda dogodila jer je zaspao za volanom. Aleksandar je inače bio izuzetno odgovoran i pouzdan vozač, moguće je da se umorio i da ga je san savladao – priča kolega poginulog vozača.

Sahrana u sredu

Aleksandar Borić rodom je iz Male Vrbice kod Mladenovca, a iza sebe je ostavio maloletno dete, koje živi sa majkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading