NOVI DETALJI NEDAVNOG PRIVOĐENJA STARLETE: Tijana Ajfon progovorila o Velji Nevolji, otkrila i šta su je sve pitali na poligrafu!

Autor:

Hronika

03.04.2021

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, otkrila je nove detalje nedavnog privođenja, a pričala je i o poligrafu na kom se našla kako bi dokazala svoju nevinost u slučaju Velje Nevolje.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Starsport
Tijana Ajfon

- Teško mi je, teško da se borim svaki dan sa stvarima koje me sputavaju, ali borim se. Ne dam na sebe i zato sam sada rešila da stavim tačku na sve što se pisalo i pričalo o meni. Jedina sam pristala na poligraf i prošla sam ga, a pitanja nisu bila vezana samo za Belivuka, već za čitavu moju prošlost - rekla je Tijana Ajfon.

Ona kaže da je imala strah svakodnevno kada uđe u salon, odakle su je priveli na saslušanje.

- Osvrćem se oko sebe misleći da će policija uleteti svakog trenutka. Ne zbog toga što sam kao nešto loše uradila, već mi je taj strah u kostima jer nije moralo to da se desi u mom salonu pored zapooslenima - rekla je starleta.

Ona je rekla da je u celom tom slučaju čista, kao i da su nju samo mediji osudili.

- Klevete su jako ružne bile, ovaj put su preterali. Ja sam zakonski skroz čista, imala sam samo medijskih problema - kazala je Tijana Maksimović.

Upitana kako to da je pozvana na saslušanje u slučaju Veljka Belivuka, Maksimović je rekla da je to zbog "jedne greške iz mladosti", odnosno njenog bivšeg partnera koji se družio s Belivukom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading