DEVOJKE IZ SRBIJE ORGIJALE SA POLITIČARIMA IZ RS! Policija upala na korona žurku u Bijeljini!

Autor: Republika

Hronika

03.04.2021

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korona žurku u Bijeljini, a na kojoj je nađena i droga, organizovali su visokorangirani članovi PDP Bijeljina i njihovi simpatizeri.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Bijeljina na žurci su zatečene 22 osobe i četiri ispred, a sve se dešavalo u vikendici Paradiso koja se nalazi u blizini Bijeljine. Izvor Srpskainfo otkriva da je na žurci zatečen visokorangirani član PDP.

Tu je zatečena i muškarac koji je bio odbornik u Narodnoj skupštini Republike Srpske ispred PDP, a koji je bio veoma pijan. On je ometao policajce u obavljanju svojih poslova, a prilikom alkotestiranja utvrđeno je da je imao skoro dva promila alkohola u krvi - kaže izvor i dodaje da je na žurci zatečen još jedan visokorangirani političar, takođe član PDP.

- Ostali gosti takođe koji su zatečeni u ovoj vili su simpatizeri PDP, a bilo je i dosta žena, kao i dve devojke iz Srbije. Kod jedne od njih je nađena droga - dodaje naš sagovornik.

Prilikom racije u vikendici u mestu Dijelovi na području Bijeljine službenici Policijske uprave Bijeljina i inspektori Republičke uprave za inspekcijske poslove zatekli su 22 osobe, u objektu je svirala muzika uživo, a još četiri osobe bila su ispred objekta. Zbog ometanja policijskih službenika u vršenju službene radnje uhapšeni su C.V. iz Bijeljine i T.P. iz Srbije.

Prilikom pregleda kod M.T. iz Srbije pronađena je medicinska droga za koju ista nije imala potrebnu medicinsku dokumentaciju, zbog čega joj je izdat prekršajni nalog. Policijski službenici su zbog nepoštovanja epidemoloških mera, nenošenje zaštitne maske u zatvorenom prostoru, izdali 21 prekršajni nalog.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading