MALA JANA OSTAVILA POKLON NA MAJČINOM GROBU! Potresne scene na godišnjicu ubistva pevačice rasplakale Srbiju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga i očaj zavladali su u petak na grobu Jelene Marjanović. Kod njenog spomenika stoji srceparajuća poruka pevačicine ćerke Jane, koja je mami na godišnjicu smrti donela i sokić, koji su zajedno volele da piju. Na pomenu je bila i Jelenina tetka Ljubica Marković sa prijateljicom, a nakon nje stigli su i pevačicin suprug Zoran Marjanović sa sinom Urošem i kumom Verom Vukomanović.

Foto: ST/D. KADIĆ

Ljubica je pokojnoj pevačici, pored Teodore Krsmanović, sestre od strica, jedini preostali rod, pa je samo ona došla na petogodišnjicu ubistva. Teodoru je sprečio koronavirus. Tetka nije u dobrim odnosima sa porodicom Marjanović, pa je stoga rešila da na groblje Zbeg dođe u devet sati, odnosno sat vremena pre njihovog dolaska. Svojoj voljenoj sestričini sa prijateljicom je upalila sveće, na grob joj je postavila razne ikebane od plastičnog cveća, a onda je zapalila i cigaretu za njenu dušu.

Zoran se na borčanskom groblju pojavio sa kumom i sinom, koji su mu pomogli da grob tragično preminule supruge ukrasi brojnim suzama i vencima u kojima su bili gerberi raznih boja, bele ruže i kale. Dugo je ljubio Jeleninu sliku, a tužno lice prekrio je sunčanim naočarima. Nakon toga je ćutke stajao i sa bolom gledao u njeno lice. Posle 15 minuta otišli su kući da bi se oko 14 sati pojavili kod nasipa u Crvenki, gde je pronađeno telo ubijene pevačice. Tamo je otišao samo sa sinom, a pored spomen-ploče ostavio je buket gerbera i ruža. Na tom mestu ga je tuga savladala, pa je nekoliko minuta stajao i suzdržavao suze, a onda je na Jecinu sliku prislonio oba dlana, boreći se sa bolnim sećanjima.

Suđenje se nastavlja 8. aprila

Sledeće ročište zakazano je za 8. april i očekuje se nastavak ispitivanja sudskog veštaka za telekomunikacije Dragomira Vasiljevića, kao i stručnog savetnika odbrane Saše Savića. Prethodno suđenje, koje je bilo zakazano za 24. februar, otkazano je jer se jedan od četvorice branilaca Zorana Marjanovića Nikola Dumnić zarazio koronavirusom.

Pevačicina ćerka Jana obeležila je godišnjicu s ocem dan ranije, kada je mami ostavila voćni sok u tetrapaku, koji su do pre pet godina zajedno volele da piju. Na grobu i sada stoji srceparajući poklon koji joj je donela za 8. mart - papirna lepeza na kojoj piše "Draga mama, volim te najviše na svetu i želim ti srećan 8. mart".

Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016, a za taj zločin osumnjičen je njen suprug Zoran i on je to delo negirao. Na suđenju je utvrđeno da je pevačica tog kobnog dana bila na nasipu u Crvenki sa suprugom i ćerkom, koje je ostavila da šetaju dok ona trči. Nakon nekoliko minuta je sišla sa nasipa i tu ju je napadač udario nepoznatim predmetom u glavu. Ona je bežala do kanala gde ju je sustigao i naneo joj poslednje udarce, od kojih je preminula i ostala u vodi.

Ključni dokaz tužilaštva pao u vodu?

Sudski veštak za telekomunikacije Dragomir Vasiljević naveo je u svom nalazu da je Zoranov mobilni telefon kobnog dana u vreme ubistva bio nedostupan od 16.38 do 17.04, odnosno u kritično vreme kada se desilo ubistvo ove pevačice, pa je, navodno, tužilaštvo to protumačilo kao da je Marjanović namerno isključio telefon da ne bi bio lociran na mestu gde je njegova supruga usmrćena. Međutim, njegov advokat Stefan Jokić rekao je nedavno za naš list da je sada stigao i izveštaj telefonske kompanije, koja je utvrdila da mu telefon nije bio isključen, već je bio u fazi mirovanja, čime odbrana smatra da tužilaštvo više nema ključni dokaz protiv njenog klijenta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading