"Ku*ko, ubiću vas, naći ću vas!" SKANDALOZAN INCIDENT NA VRAČARU: Obrušio se na sanitarne inspektore, pa ih zvao telefonom!

Autor: Republika

Hronika

02.04.2021

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodni vlasnik jednog ugostiteljskog objekta na Vračaru pretio je smrću sanitarnim inspektorima Grada Beograda nakon što su napisali prekršajnu prijavu zbog kršenja protivepidemijskih mera u njegovom lokalu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Besramni incident desio se 30. marta nešto posle 18:30 časova nedaleko od lokala. Inspektori su toga dana obavljajući službenu dužnost utvrdili kršenje mera u pomenutom lokalu koje je konstatovano zapisnički, nakon čega su izrečene i odgovarajuće mere, shodno Zakonu o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti. Nakon toga suočili su se sa psovkama ali i pretnjama fizičkom likvidacijom, zbog čega je postupala i policija, piše Blic.

- Inspektori su vršili vanredni nadzor, a kada su u bašti jednog lokala primetili uslužene goste, radnici lokala su objasnili da se nalaze u prekršaju te su napisali i prekršajni nalog. To isto ponovljeno je telefonom i vlasniku objekta. Krenuli su dalje ka drugom lokalu kako bi izvršili kontorlu, kada ih je susreo čovek koji se predstavio kao jedan od vlasnika lokala mašući papirima uz reči "Ko će ovo da plati?", nakon što mu je objašnjeno o čemu se radi i da je prekršaju odgovorio je uz psovke Je**ću vam mater, videćete vi, ubiću vas" - priča izvor Blica upućen u slučaj.

Kako objašnjava sagovornik, inspektori su nastavili dalje i došli u drugi lokal, kada je u prisustvu svedoka zazvonio telefon inspektorki, te su joj upućene i pretnje "Ku*ko, ubiću vas, naćiću vas, platićete mi" nakon čega je veza prekinuta. Nakon unošenja broja telefona u mobilnu aplikaciju uočena je fotografija osobe koja je malo pre toga pretila inspektorima, dodaje izvor Blica.

Policijska patrola je stigla po pozivu radi podnošenja prijave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Džama

02.04.2021 11:23

Za ovoga što je pretio par godina zatvora bi bio dobar primer drugima.

Odgovori 10 0