ELEZ ŠOKIRAO TUŽILAŠTVO: Mogao sam da pobegnem, nemate ništa protiv mene!

Autor:

Hronika

01.04.2021

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanskohercegovački kriminalac Darko Elez danas je izneo svu odbranu pred Sudom za organizovani kriminal BiH.

RepublikaFoto: tuzilastvobih.gov.ba/
Privođenje Darka Eleza

Sudu se obratio i osumnjičeni Elez koji je naveo da u obrazločenju tužioca kojim traži da mu se produži pritvor stoji dosta imena koja nemaju veze sa krivičnim delima zbog kojih je izručen iz Srbije. 

 

- Evo tri meseca i 10 dana nema ništa novo u ovom postupku. Citiraju se neke poruke koje nemaju veze s predmetnom istragom. Odgovorno tvrdim da mi MUP RS na čelu sa Šehovcem pakuje. Dobio sam informaciju da ću biti uhapšen, a Šehovac se hvalio da je sve on to organizovao. Mogao sam pobeći, ali ostao sam, jer biće šta će biti. Znam svoju poziciju u Srbiji i BiH - rekao je Elez.

Ovaj kriminalac, koji se sumnjiči i za saradnju sa Veljom Nevoljom, izneo je, po njegovom mišljenu, niz nelogičnosti u postupku koji se protiv njega vodi.

Nije prirodno normalno kako tužilac kaže da je Savo Divčić u Range Roveru moje supruge išao na lice mesta da bi se uvjerio kako je Miličević likvidiran. Evo neka pokaže sliku koju sam Ždrali poslao. Zadnji put sam u Sarajevu bio 2008. godine. Ako sam pretio preko policajaca, što ih ne uhapse. Nemam korektnu istragu. Molim vas da mi ukinete pritvor, ali bih prešao u Federalni deo Sarajeva zbog svoje sigurnosti. Znam da je svedok Stevanović govorio po nagovoru. Ne planiram bekstvo. Znam svaki tužiočev korak, vidim po njemu šta radi. Smirio sam se od kada je Ždrale uhapšen - rekao je u svom obraćanju Elez.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading