Uhvaćeni na delu! EFIKASNA AKCIJA "GNEV" U BEOGRADU: Policija uhapsila PET osoba tokom primopredaje DROGE!

Autor: Republika

Hronika

01.04.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Uprave kriminalističke policije su u okviri akcije "Gnev" efikasnim radom uhapsili su pet osoba prilikom primopredaje oko 50 kilograma marihuane.

RepublikaFoto: Tanjug/T. Radovanović
Foto: Ilustracija

Uhapšeni su B. P. (1996), N. S. (1996), Ć. O. (1989), I. S. (1996) i A. L. (1998) zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Sumnja se da su B. P. i Ć. O, juče u naselju Miljakovac, iz gepeka automobila marke „pežo“ kojim je upravljao I. S., a u kojem se nalazila i A. L.,  pokušali da preuzmu  marihuanu spakovanu u dve velike torbe i jedan džak. 

Policija je u blizini mesta primopredaje pronašla i N. S.

Kako se sumnja, ova droga je transportovana sa područja Bujanovca ka Beogradu u cilju dalje prodaje.

Pretresom stanova i drugih prostorija koje osumnjičeni koriste, policijski službenici pronašli su manju količinu droge, pripremljene za dalju prodaju, kao i  veće količine novca.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading