DEVOJČICA SE IGRALA U DVORIŠTU VLASNIKA PSA, JEDNO DETE OTVORILO BOKS: Potresni detalji nesreće u Sjenici

Autor:

Hronika

31.03.2021

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica (8) iz Sjenice teško je povređena kada ju je izujedao po glavi i telu pas rase američka akita.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Protiv vlasnika (35) psa podneta je krivična prijava zbog sumnje da je u svom dvorištu u boksu koji nije bio adekvatno obezbeđen, držao psa rase američka akita, koji je juče napao dete.

Kako nezvanično saznaje "Kurir", povređena devojčica je iz komšiluka vlasnika psa, a juče se u njegovom dvorištu igrala s decom njegovog rođaka. 

Jedno od dece navodno je otvorilo boks iz kog je istrčao pas i počeo da ih napada, a onda je nasrnuo na devojčicu i izujedao je, naneo joj teške povrede, rane i razderotine po glavi, leđima, kukovima, ujede po levoj nozi. Kada je video šta se dešava, vlasnik psa je istrčao iz kuće, povređenu devojčicu stavio u kola i hitno je odvezao do Doma zdravlja da se detetu ukaže pomoć - kaže izvor Kuira iz Sjenice upoznat sa događajem.

Devojčici je pomoć najpre ukazana u Domu zdravlja u Sjenici odakle je prebačena u Opštu bollnicu u Novom Pazaru.

Policija u Novom Pazaru, po nalogu nadležnog tužilaštva u Sjenici, podnela je  krivičnu prijavu protiv muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti - saopšteno je jutros iz PU Novi Pazar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading