TRAGIČNO NASTRADAO NA MALTI: Mladi sportista iz Srbije u lokvi krvi

Autor: blic.rs

Hronika

21.11.2017

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Stojanović (29), igrač američkog fudbala iz Srbije, udavio se u moru na Malti prošlog utorka, kada je, prema pisanju tamošnjih medija, pokušao da se popne na jedan čamac u marini.

Foto: facebook.com/Blue Dragons Belgrade
U sećanje na fudbalera

Kako navode lokalni mediji, Stojanović je samo sat vremena pre tragedije viđen u istoj marini, ali u pratnji policije. Pretpostavlja se da je mladić bio pod dejstvom alkohola, prenose mediji, ne navodeći više detalja o ovom slučaju.

Od Stojanovića na svom sajtu oprostio se i beogradski klub američkog fudbala "Blue Dragons

- Nikola je svim svojim srcem živeo za fudbal, zajedno sa nama, rame uz rame, branio je jarde na poziciji defanzivnog beka. Voleo je ovaj sport kako na terenu tako i van njega. Posvećen pisanju zalagao se da prenese svu svoju ljubav prema fudbalu kroz našu stranicu koju je vodio, i na kojoj je pisao.

Napustio nas je prepoznatljiv osmeh u timu, koji je uvek bio spreman da uveseli pomogne i učini sve da tim napreduje. Borio se da uzdigne naš tim - piše, između ostalog, u saopštenju kluba.

Kako navode na sajtu posvećenom ovom sportu www.americanfootballinternational.com, Stojanović se američkim fudbalom bavio i na Malti, gde se preselio u julu 2017.

"Bio je jedan od najboljih evropskih igrača američkog fudbala na toj poziciji. Zaista će nam nedostajati", rekao je trener "Blue Dragonsa" Džejms Fajed.

Treći srpski mladić koji je stradao na Malti

Ovo nije prvi put ove godine da državljani Srbije stradaju na Malti. Podsetimo, u aprilu 2017. Novosađanin Marko Ivezić Grba pronađen je mrtav u moru nakon pada sa litice.

Malteška policija otvorila je istragu nakon što je intervetna jedinica zatekla njegovo telo u vodi 4. aprila u prepodnevnim satima, a nedaleko su pronađene i njegove stvari.

Na mestu pada je zatečena i lokva krvi, a kako su preneli malteški mediji on je pao sa litice visoke nekoliko metara na kamen u neposrednoj blizini obale. Nakon njegove smrti otvorena je istraga pošto su postojale sumnje da se radi o ubistvu.

Takođe, pre četiri godine na Malti je pronađeno je telo takođe Novosađanina Đorđa Matijevića za kog se veruje da je pao sa solitera, ali slučaj nikada do kraja nije razjašnjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading