RAZBOJNIŠTVO NA KALEMEGDANU: Oborili mladića na zemlju, isprebijali ga pa mu oteli torbicu

Autor:

Hronika

30.03.2021

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N. P. (1995) i R. S. (2002) neposredno nakon što su, kako se sumnja, napali dvadesetsedmogodišnjeg muškarca i oteli mu torbicu sa novcem.

RepublikaFoto: Republika/E. DELIBAŠIĆ
Foto: Ilustracija

Osumnjičeni se terete da su sinoć oko 23.50 časova na šetalištu na Kalemegdanu dvadesetsedmogodišnjaka oborili na zemlju, zadali mu nekoliko udaraca po glavi i telu i oduzeli mu torbicu.

Policijski službenici su ubrzo nakon izvršenog krivičnog dela pronašli i uhapsili dvojicu osumnjičenih koji su zatečeni u neposrednoj blizini. Policija je pronašla torbicu s novcem koja će biti vraćena vlasniku. Oštećeni muškarac zadobio je lakše povrede, a lekarska pomoć ukazana mu je na licu mesta, saopštio je MUP.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading