Saobraćajci kaznili bahate KRALJEVČANE: Vozili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci

Autor:

Hronika

29.03.2021

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Policijske uprave Kraljevo su, tokom vikenda na području grada Kraljeva, iz saobraćaja isključili šestoricu vozača, od kojih petoricu zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog koji je vozio pod dejstvom alkohola.

RepublikaFoto: youtube.com/Radio-televizija As Šabac
Foto: Ilustracija

Policija je u Ulici IV kraljevački bataljon, zatekla četrdesetjednogodišnjeg muškarca za koga je utvrđeno da je "golfom" upravljao pod dejstvom lekova sa liste psihoaktivnih supstanci, dok je u Žičkoj ulici zaustavljen dvadesettrogodišnjak koji je vozio "pežo" pod uticajem kanabisa.

Takođe, policija je na području grada isključila iz saobraćaja i trojicu dvadesetpetogodišnjaka, koji su pod dejstvom kanabisa upravljali putničkim vozilima.

U mestu Lozna kod Kraljeva, tridesettrogodišnji vozač je upravljajući „golfom“, sa dva promila alkohola u organizmu, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj nije bilo povređenih.

Svim vozačima je, kako je saopštila Policijska uprava Kraljevo, određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih biće podnete prekršajne prijave.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading