OBRT U SLUČAJU ZVERSKOG UBISTVA U ARANĐELOVCU! Nakon tvrdnje da je Milorad problematičan, komšije sada otkrile OVO

Autor: Republika

Hronika

28.03.2021

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Andrejević (62) iz Aranđelovca ubijena je u porodičnoj kući i to dok je spavala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Najpre je pretučena drvenom, palicom, a potom više puta ubodena nožem. Za ovu strahotu se sumnjiči njen suprug, Milorad Andrejević (63) koji je pronađen pored leša sa isečenim venama.

Sve se odigralo u Ulici Vožda Karađorđa u Aranđelovcu, a porodica nije želela da komentariše tragediju, a komšije su užasnute i kažu da se sve desilo iznenada.

Oni se nisu svađali, bili su pristojni. Mirno su živeli, viđala sam ih sa decom i unucima. Ćerka i stariji sin žive sa porodicama u istoj kući, a mlađi sin sa svojom ženom stanuje privatno. Imaju četvoro unučadi. Ja sam ovde 13 godina i nikad nisam čula nikakvu svađu, ništa - kaže Slađana Ranković, komšinica.

Nakon što je pronađen sa isečenim venama, Milorad je ipak preživeo. Ukazana mu je medicinska pomoć. Iz kragujevačkog Univerzitetskog kliničkog centra kažu da su mu povrede sanirane i da je prebačen na odeljenje psihijatrije.

On je u penziji, a kako saznajemo, nesrećna ubijena žena je bila domaćica. Komšije kažu da su im deca dobra i da nije reč o problematičnoj porodici. Niko ne može da pretpostavi kako je došlo do ove strašne tragedije. Obavljen je uviđaj, istraga je u toku, a Milorad će biti priveden u Više javno tužilaštvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading