MONSTRUOZNI PLANOVI VELJE NEVOLJE ZA UBISTVA! Žrtve su kod Belivuka u Ritopek dolazile "dobrovoljno"!

Autor: Republika

Hronika

27.03.2021

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma opasni kriminalci dolazili su gotovo dobrovoljno kod dželata grupe Veljka Belivuka, čiji su pripadnici do savršenstva razradili monstruozan plan da namame žrtve u kuću u Ritopeku, iz koje niko od protivnika nije živ izašao.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/Starsport
Kuća strave Velje Nevolje u Ritopeku

Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković Mare, kako se sumnja, razradili su detaljan plan kako će namamiti svoje žrtve u kuću u Ritopeku bez da izazovu sumnju kod njih - stupali su u kontakt sa njima preko saradnika, pozivajući ih da razgovaraju.

Belivuk i njegova kriminalna grupa su, kako se sumnja, u avgustu, odnosno novembru i decembru 2020. godine izvršili čak tri otmice i ubistva. Kako navodi tužilaštvo, sumnja se da su žrtve Gorana Veličkovića Goksija, Milana Ljepoju i Zdravka Radojevića namamili da se sastanu kako bi razgovarali.

Ni Belivuk, ali ni Miljković nisu ugovarali sastanke, već su za to zadužili trojicu mladića, pripadnika njihove grupe, koji su poznavali žrtve od ranije i bili sa njima u bližim odnosima, prenosi Blic.

Za Milana Ljepoju zvanog Mance, vođu Pink Pantera iz Niša, se sumnja da je ubijen početkom decembra 2020. godine zbog toga što je navodno planirao ubistvo člana Veljine kriminalne grupe - Marka Andrića.

Kako se sumnja, u Ljepojinom ubistvu učestvovao je i Belivuk lično, a on je namamljen u Beograd i iz osvete ubijen u periodu od početka novembra do 9. decembra prošle godine.

Prema dosad poznatim informacijama iz istrage, pripadnici klana, koji su predvodili Velja Nevolja i Marko Miljković, na prevaru su namamili Ljepoju da iz Niša dođe u Beograd na sastanak na javnog parkingu u blizini saobraćajnog preduzeća "Lasta" na auto-putu za Niš. Tu je Ljepoju po dogovoru sačekao Dejan Tešić, jedan od pripadnika uhapšenog kriminalnog klana.

Tešić je po Ljepoju došao "pasatom" s aranđelovačkim registarskim oznakama. Ovo vozilo je, prema nezvaničnim informacijama, Marko Miljković lično preuzeo od vlasnika I. Z. početkom decembra 2020. godine, a onda ga predao Tešiću da bi otišao po Ljepoju.

Bivši šef "Pink Pantera" ostavio je svoje vozilo na parkingu i seo u "pasat" kako bi tim kolima bio odvezen na "tajnu lokaciju" na kojoj će se sastati sa Belivukom. Međutim, ono što Ljepoja tada nije znao je da se sa tog sastanka nikada neće vratiti.

Kako su pokazali snimci sa sigurnosnih kamera, Ljepoja je odvezen do Belivukove "kuće strave" u Ritopeku, gde se veruje da je izvršavao najgnusnija dela - mučenja i ubistva.

Na objavljenim snimcima se vidi kako Ljepoja stiže u ovu kuću sa Tešićem, kao i kako nakon toga na istu lokaciju dolaze Belivuk i Miljković. Ljepoja iz kuće nikada nije izašao, a sumnja se da su Belivuk, Miljković, Tešić i još nekoliko lica, mučili, a potom brutalno ubili Ljepoju.

Prema pronađenim tragovima u ovoj kući, sumnja se da su pripadnici kriminalne grupe, nakon ubistva, Ljepojino telo uništili u kiselini, njegovu garderobu spalili i različitim hemijskim sredstvima čistili prostor kako bi uklonili tragove krivičnog dela.

Kao još jedan dokaz da se u ovoj kući dogodilo stravično ubistvo, u procesu protiv Belivukove ekipe biće korišćen nadzorni snimak na kojem nije snimljeno da je Ljepoja ikada iz ove kuće izašao.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading